Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na informaciji :D Cim budem u prilici da kupim nesto novo, gledat cu da kombinujem sa necim sto je staro :D
ja mislio ona govori za zene. kontam danas kresnuti jednu od 19 godina, a sutra jednu od 40 godina. hebo odjecu, koga briga za to
Meni su ipak one izmedju 28 i 33 plafoon :D Ova danasnje klinke su totalno nezrele i nezenstvene :) (cast izuzecima ) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto muskarci...kombinirajte novo sa starim... npr. novu ljubavnicu i staru zenu:)))) Grubu sa mekom:))) Pa sa srecom i pamet u obje glave...:-))))))
Nije ni cudo da si ostavljena sorry
Pa i nisam vise, za tvoju informaciju... Nasla sam i ja sebi nekoga s kim mogu razgovarati i pruziti mu i ljubav i slobodu... Ne volim nikoga drzati na lancu, da to hocu nabavila bih psa... Samo liberalno... Shvatiti potrebe partnera... I biti ce i manje rastava i nasilja... Btw mrsko mi je mijenjati nik:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
dajte skidajet ove savjetnice vise oblacit ce se svako onoliko kolko novca ima i u sklad usa svojom tjelesnom konstitucijom .
mozes li m ireci djevojko jesam li u trendu nosim smog jeans od 8o maraka jaknu x side sto deset maraka djemper tommy hilfiher 40 km sve novo i cizme all star chocolate i imama telefon od 285 maraka lg optimus jesam u trendu .jel to ide sa svim i kapu sa pijace polo white colors .sve novo nema staro .i sve po punoj cijeni veliki broj jesam li u trendu kao momak
Eki Demire
Kakve gace nose, evo ne znam sta da obucem
gače sparis sa tenicama, moRe vako www.youtube.com/watch?v=78o5YE9A0MU
haha znao sam da je taj film i prije nego sam otvorio link :D
Eh, upoznao sam nekoliko dizajnera?! Mlado sa starim,staro sa mladim , ali niko mi jos nije pomogao dizajnirati: Staro sa starim!
Eh, tu ti Toni ne gine prepravka, profircas par puta pa vidis kako ti stoji.
probao:) i nista. nista mi ne stoji. do modela je ,a ne do dizajnera:)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ima kod mene jedna stara, a ti si meščini mlada.
...kombinujem...svoj stil...sa svojim stilom...
Hajmo mi kod ove Demire, da nam ona pokaze kako da kombinujemo :)
...neka, jarane...sve dok mi mlađane "trendseterice" kažu "vidi papka" znam da sam ok :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nausnica do pete lawl