Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj moderni feminizam je zesca glupost, zene koje su bile pravi borci za emancipaciju se okrecu u grobu..
i najjace su, niko ih vise ne shvata ozbiljno, sve im smeta sto muskarci rade, kad rasirimo noge dok sjedimo, sto postenim trudom zaradimo malo vise, hoce da izbace/zamjene sve muske glumce bijele rase tvrdeci kako smo mi najvece zlo covjecanstva i najveci rasisti. Al normala je mozemo podnijeti jesmol muskarci ili ne? ne zalim se vec samo isticem smrad iz feministickih usta.
Sisterhood is expensive
Veoma promišljena i lukava poslovna ideja, neko ce platiti 500$ zbog ličnih uvjerenja. U svijetu feminizam je biznis kao što je na balkanu nacionalizam.
Imal kak'a ljevicarska, s Titom, Cheom ili Fidelom od jedno 500?
Protiv. Preskupa.
Porez na budale
Money is Powerfull. Money and power you fucking feminist slut. And you know what Im talking about
Feminizam je rak. Labilnim ljudima je lako komercijalizirati vlastite ideale.
da je 50 KM, bila bi realna cijena.