Lako se kombiniraju
44

Deset komada odjeće koje morate imati u svom ormaru ove zime

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hladno vrijeme obično znači i žrtvovanje vašeg modnog osjećaja. No, ne želite li se žrtvovati donosimo vam deset stvari koje prosto morate imati u svom ormaru. Uske hlače, kaputi i veste od kašmira komadi su koji obećavaju odličnu, modno osviještenu zimsku sezonu.

Uske hlače odlične su za ovu sezonu jer se uz njih možete slojevito oblačiti. Nosite ih s ravnim čizmama i kožnom jaknom preko dana, a naveče s tačkastim potpeticama i kaputom.

Vestu od kašmira morate imati u svom ormaru. Ovaj elegantni komad odjeće lako se može kombinirati i s hlačama, ali i s mini suknjama. Odlično izgleda i s košuljom preko koje možete staviti lančić. Također, kombinirajte je s trapericama i kožnim hlačama.

Šešir od vune odličan je način da se zagrijete bez žrtvovanja svog stila. Kupite ga u bež, smeđoj, crnoj i sivoj boji i osigurani ste za cijelu zimu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Va pas me demander pourquoi mais cette photo me fait penser à cette chanson @brefunefilleofficial . ♪♫♩ ♪♫♩ ♪♫♩ Je l'ai vu près d'un laurier Elle gardait ses blanches brebis. Quand j'ai demandé d'où venait sa peau fraîche elle m'a dit: C'est d'rouler dans la rosée qui rend les bergères jolis. Mais quand j'ai dit qu'avec elle je voudrait s'y roulait aussi. Elle m'a dit: Elle m'a dit d'aller siffler là-haut sur la colinne, De l'attendre avec un petit bouquet d'églantines. J'ai cueuilli des fleurs et j'ai sifflé tant que j'ai pu, j'ai attendu attendu elle n'est jamais venu! . . . À mettre sur la playlist du prochain roadtrip 😜 . . . . . . #malibu #malibucanyon #roadtrip #farmgirl #hm #clubmonaco #forever21 #frenchgirl #frenchcountryside #cashmeresweater #falloutfit #fallcolors #lamodel #frenchmodel #lablogger #lafashionblogger #frenchexpat #expatlife #californiagirl #getaway

Objavu dijeli ♡ Melanie ♡ (@mademoisellemaroon)

Kaput je najvažnija stvar u koju morate uložiti i nešto više novca. Ako ne možete naći onakav kakav vam odgovara, neka vam ga skroji krojač. Što se tiče boje, birajte što neutralnije varijante.

Čizme preko koljena, osim što su tople i šik, savršene su za zimske kombinacije. Možete ih kombinirati s trapericama i džemperom za dnevni izgled ili s mini suknjom ili haljinom za večernji izlazak.

Pletene haljine su najjednostavniji način da zimi pokažete svoje noge, a istovremeno su i ugodno tople. Za dodatnu toplinu uparite ih s omiljenim zimskim kaputom.

Velike šal deke su pun pogodak ove sezone. Kupite ih u više nijansi i boja i stavite ih na vaša ramena. Šal deke će vašem izgledu dati dodatnu dozu šarma.

Rolke će osigurati da vaš vrat izgleda lijepo, ali i da mu je toplo. Zapamtite, rolke se dobro kombiniraju sa svim, bez obzira na to da li ih kombinirate s prslukom, haljinom bez rukava ili ih jednostavno nosite same s trapericama.

Kožna jakna obavezan je detalj svakog ormara. Kombinirajte je s trapericama i čizmama za vikend ili uz bluzu i hlače za večernji izlazak.