Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji igrac na svijetu je beckham
on sad frajer vidi ga koja fotografija sjecemo vene davide joj glupana ufujanog.ma samo je za lopte
Meni je ovo(sarajevo-x vijesti uopste) bas interesantno...bitne vijesti mozete naci na drugim iskljucivo informativnim stranicama...ovo je za ZABAVU. Barem ja tako mislim:p
imam tlinest godina, zovem se merima i moj idol je beehehekam. Jebo vas on! Zbog ovakvih cu preci na balet! Sta je ovo? Sport ili modna pista jebem aaa grrrr shit. A TI ALMIRE SINE, NABIJ STARKE I IDI SUTAJ LOPTE U PARKU, STIPU OVOG KRETENCICA.
fakat...sarajevo x...pa sta je ovo c c c
Ma šta je sa ovim ljudima prvo mama od j.lo. sad beckham i njegova čistačica na kraju ce i Mc aselook postati vijest na ovome forum :).
kara on -kara sto god stigne,ali i ja bih da mogu
Zabranjeno Pusenje!
ako ti je naj bolji,onda mu ga ti ALMIRE PUŠI
BECKHAM JE NAJBOLJI NA SVIJETU PA SE VI PUŠITE
kakav on, debil, ne bi je znao prevarit ni kad bi mu nacrtala
PITANJE ZA SARAJEVO X - DA LI VI STVARNO MISLITE DA OVA "VIJEST" VRIJEDI NASLOVNE STRANICE... I STA BI SAD OVDJE KAO TREBALO KOMENTARISATI...
cuj: KAPETAN :-) HAHHAHAHA