Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a to su te što mi je bivša govorila da joj kupim, koliko su sviju vam?
Budi sretan, na vrijeme je postala bivsa😂
@MrDarcy hahaha jes vala bila zahtjevna u pm, da smo još malo ostali skupa, morao bih joj i auto uzeti, ali je bila bomba što jes jes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POSTENO MENE PALE TE STIKLE🔥🔥🔥🔥🔥
papanluk
Jao sva sam se naježila ... malo sutra. I dalje govorimo precjenjenim cipelama koje koštaju malo bogatstvo a u njima je praktično nemoguće hodati.
Ovaj ćejf hodanja na štulama nikada neću shvatiti. Ako žena ima graciozan hod ona ga ima i u papučama. Neko će reći da je sexy iako izbora nogu i izrazi vene na stopalima.
@antibiotik ako ima graciozan hod...bit ce jos graciozniji...ako nema bit ce tu da zasmejava raju
Prelijepe su i vrijede svake marke
@Hajzenberg od 500e na vise