Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Old old oooold news
Ne odustaji dok ne budeš ličila na Chucky-ja u "Chucky returns". Majke vam ga poremećene...
Mozes botoksirati i zategnuti lice al vrat ti govori o godinama.
Možeš misliti ljepote od života kad ti je jedina drama činjenica da stariš??Starimo svi, priroda tako nalaže, al mislim da je stanje duha presudno..Vidim omladinu danas, sve je to nešta tromo...Više elana i duha nađeš kod nekog veterana Boga mi..Bitno je da si zdrav, i fizički i duhovno.
Ovaj svijet je jako bolestan prema ljudima koji dodju do nekih godina, umjesto da se postuju godine, bore, vrijedjamo se kao da je to nesto lose, ko da smo krivi sto godine idu, isto tako i za rasu, vjeru, naciju... iskvareni covjek najgori prema svojoj vrsti
Ne mozes protiv bioloskog sata. Niko od nas, dokazano je da ovi botoksi, injekcije i ostala plastika na kraju doprinese tome da bukvalno jos brze staris. Na kraju izgledaju kao vostane figure. Stari onako kako Bog zapovijeda.
Starimo, to je neminovnost koja se mora prihvatiti i prigrliti, iako bi svi voleli da smo forever young. Treba stariti dostojanstveno, ne treba se zapustiti, ali botox i ostale hirurške intervencije su, po meni, u totalnom sukobu sa ovim postulatom koji navedoh "stariti doatojanstveno"