Teško joj pada što stari
11

Courteney Cox priznala da je pretjerala s botoksom: Nisam shvatala koliko čudno izgledam

I. B.
Zvijezda "Prijatelja" pokušavala je ostati što mlađa (Foto: Twitter)
Zvijezda "Prijatelja" pokušavala je ostati što mlađa (Foto: Twitter)
Zvijezda serije "Prijatelji" Courteney Cox već godinama šokira promjenama na licu uzrokovanim kozmetičkim korekcijama. Sada, priznala je kako je pretjerala u pokušajima da "sustigne mladost".
Glumica, koja će u junu napuniti 58 godina, priznala je kako se uz pomoć raznih tretmana i injekcija pokušavala izboriti da ne izgleda staro, no naposlijetku je shvatila da je pretjerala.

"U jednom trenutku shvatila sam da se mijenjam i izgledam starije, pa sam pokušavala da sustignem tu 'mladost'", priznala je glumica za Sunday Times Style.

U silnim pokušajima nije vidjela koliko se zapravo promijenila.

"Nisam shvatala da, s*anje, zapravo izgledam tako čudno nakon injekcija i ostalih eksperimenata koje sam isprobavala na licu. Ne bih to više nikad ponovila", priznala je.

Cox je dodala kako je bila svjesna reakcija koje je javnost imala na račun njenog lica, a posljednji put iznenadila ih je pojavljivanjem u emisiji "Graham Northon Show".

Iako tvrdi da je sada taj period iza nje te da je odustala od zahtjevnijih tretmana, priznaje da i dalje voli isprobavati razne preparate koji joj pomažu da izgleda mlađe nego što jeste.

"Luda sam za preparatima, doslovno ću probati bilo šta", rekla je.

Glumici se teško pomiriti s tim da će uskoro napuniti 60 godina.

"To je čak teško i za prevaliti preko usta. Nema ništa loše u tome što ću imati 60 godina, ali jednostavno ne mogu vjerovati. Vrijeme leti", izjavila je.

Courteney je zaručena za 45-godišnjeg Johnnyja McDaida i majka je 17-godišnjakinje Coco koju je dobila iz braka sa bivšim suprugom Davidom Arquetteom.