Ljepota se krije u F&A UBC
0

Čarobno mjesto gdje ćete se opustiti i podmladiti

Sponzorirani članak
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
F&A Ultra Beauty Center je prava oaza mira i ljepote. Nakon naporne i stresne radne sedmice svi žele pobjeći od zamorne svakodnevnice, opustiti se, uživati i pružiti svu potrebnu njegu svom tijelu, a upravo to salon ljepote F&A omogućuje.

Vašem tijelu je potrebna njega ne samo da biste bili lijepi, nego i zdravi. Za potpuno opuštanje neophodan je ugodan ambijent, gdje ćete se osjećati lijepo i smireno, a F&A Ultra Beauty Center je mirni otok koji nudi savršen bijeg od svakodnevnice.

Želite li riješiti se celulita i pripremiti za plažu, zategnuti opuštenu kožu, opustiti uz masaže i riješiti bolova u leđima, opustiti se i riješiti osjećaja umornih i teških nogu - sve to možete u čarobnom mjestu i za muškarce i za žene - salonu ljepote F&A koji se nalazi u srcu Sarajeva, u ullici Mula Mustafe Bašeskije br. 1, kod Vječne vatre.

Odlaskom u salon F&A lako ćete se riješiti celulita, oblikovati tijelo, ublažiti znakove starenja i zategnuti kožu. U F&A UBC koriste se samo najnoviji uređaji i vrhunska tehnologija, kao što je najnoviji LPG aparat Cellu M6 Endermolab, za tretman lica i tijela, zahvaljujući kojem bezbolno i bezopasno postižete lijep i zdrav izgled, te prkosite starosti. Aparat smanjuje bore, zateže kožu vrata, lica, dekoltea i naravno rješava vas svih masnih naslaga i celulita.

Taj uređaj je spas i za sve sportiste koji imaju problema s povredama, jer priprema mišiće za napore i pomaže u oporavku. Također, uveliko pomaže pri zacjelivanju povreda i rehabilitaciji, te optimizaciji rada tkiva i zglobova.

Osim toga, stručnjaci u salonu F&A koriste i uređaj TriPollar ReGen, jedini aparat koji omogućava istovremeno tretiranje dubokih i površinskih slojeva kože, te istovremeno reducira masne naslage i zateže kožu. Koristeći radio frekventnu energiju ublažavaju se i eliminaruje sve nepravilnosti u svega nekoliko tretmana. Pomaže da se oslobodite celulita, smanjite podbradak, zategnete nadlaktice, te smanjite naslage na trbuhu.

Ova inovativna metoda omogućava brze promjene, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

F&A Ultra Beauty Center nudi vam i lifting lica najnovijom nehirurškom metodom, tačnije tehnikom novog Lift M6 uređaja.

Korištenjem patentirane tehnike lift-masaže podmladit ćete vaše lice, povećati proizvodnju kolagena i elastina, bore će se povući, te ćete usporiti starenje lica. No, ne samo da možete podmladiti lice. Dame danas mogu vratiti mladalački izgled dekoltea, učvrstiti i njegovati grudi zahvaljujući uređaju Lift M6 koji ima potpuno prirodno djelovanje.

F&A UBC pripremio je za svoje klijente i paletu tretmana Brabor, poznate njemačke kozmetičke kuće.

Prepoznati tip kože, suhi, masni, zreli ili mješoviti tip je lako no, u salonu uz test vitalnosti lako ćete saznati trenutno stanje kože i uz vrhunske preparate, njegu lica i njegu tijela vratiti zdrav i lijep izgled.

Također, u hladnim zimskim danima možete se opustiti i poboljšati cirkulaciju specijalnom vrstom masaže, odnosno masažom vrućim kamenjem. Dame se mogu pripremiti za vrele ljetne dane i spremiti kolekciju suknjica i haljinica u kojima će pokazati vitke noge bez celulita.

Svim vašim zahtjevima ugodit će profesionalno i školovano osoblje koje ima dugo iskustvo i koje sa senzibilitetom i ljubavlju obavlja svoj posao.

Više informacija o F&A Ultra Beauty Centru i uslugama koje nude možete saznati ovdje.