Moda i ljepota
1

No+Vello nagrađuje sa deset besplatnih sesija fotoepilacije

Sarajevo-x.com
Neželjene dlake na licu i tijelu mogu biti traumatične za žene i muškarce. Većina metoda koje su danas dostupne ne nude dugotrajno rješenje i mogu biti bolne i skupe. No+Vello, za razliku od drugih centara, nudi rješenje i nagrađuje najbrže čitaoce našeg portala.

Sa fotoepilacijom u centru No+Vello možete reći zbogom neželjenim dlakama i uživati u glatkoj i zdravoj koži iz dana u dan. IPL fotoepilacija je trenutno najučinkovitiji tretman, bezbolan je, a možete ga dobiti po jedinstvenoj uniseks tarifi od 40 KM po zoni i sesiji. Tretmani se provode kroz jedinstvenu IPL tehnologiju zasnovanu na pulsirajućoj svjetlosti sa modernim sistemom rashlađivanja, koja daje odlične rezultate na različitim dijelovima tijela.

Ukoliko ste skeptični da se radi o bezbolnoj depilaciji, dođite u centar No+Vello© i uvjerite se u dugotrajne rezultate potpuno besplatno. Deset najbržih čitalaca portala Sarajevo-x.com dobit će gratis tretman po dogovoru i želji. Pošaljite e-mail sa naznakom "Zbogom neželjene dlačice", uz ime, prezime i broj telefona na [email protected]. Već sa prvim pozivom ljubaznog osoblja salona dogovorite svoj termin i sesiju po želji. Ukoliko dovedete i dragog prijatelja na fotoepilaciju, vaš naredni tretman će biti 50% jeftiniji. Isplati se.

No+Vello je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje sa preko 950 centara u 10 zemalja, i to u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji, a sada i u Bosni i Hercegovini. Centar No+Vello potražite u Sarajevu, na Trgu Heroja 31, Hrasno. Za više informacija pozovite na broj telefona 033 718 555, te se i sami uvjerite u učinkovitosti fotoepilacije i fotopodmlađivanja. Više od 500.000 klijenata je probalo njihove tretmane, a sada je šansa da i vi to učinite.

www.nomasvello.ba