Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odavno je markirana roba samo za debile
Tako se tjesi sirotinja
@pinkman ok
...a, vidi im modela....nafatali ga, i dali 20€....😂😂😂😂😂
Ovo jos malo pa Carevo novo ruho.Za sada se jos vide rukavi a kasnije nece ni to,pa onda ko u bajci goli.
Neobican dzemper
Probao sam ovaj džemper danas u trgovini... -Prodavačica me pogleda i reče : Mislim da Vam je velik ! -Nasmijem se i kažem: Dobro mislite gospođo .
😂😂😂😂 i sta bi na kraju.... I da, laku noc ekipici... od do.... 😙😙😙😙😙
@smiling na kraju ..hfhjtzdgdtrgagaf ...the end.....;-))) noćka ekipa lijepo spavajte .-))
Je klempav ovaj lik joboti
mrtvo sranje
e neka se ovaj Klein izdrkava po glavama iskompleksirane kvazielite! što se mene tiče znaš kad bih mu dao 2000$ za ovo sranje? Nikad, a možda ni tad! Prosto ne znaš je li ružniji ovaj džemper ili ovaj klempavi model koji to nosi! I neka on materi svojoj priča da neko nešto nije shvatio, ovo je ružno u 3pm, i tačka!
Ma pederska posla je ovako nešto dizajnirati.
Ako zelis prekinuti bez rijeci sa djevojkom ili zavesti muskarca.
Ma dobar je bas ono za svakodnevnu priliku,mogu ga obuc i do granapa a nije ni skup.
Koje li ce "tele" ovo kupiti
Visoka i skupa moda je za idiote.
sad kad po gradu počnem viđati šminkere sa ovim džemperom, al dupljak naravno
Do skoro su reperi oni americki imali svoj stil, sve siroko na njima, ganjali neki gangisrerski imidj i odudarali od modnih trendova, danas i oni nose slim hlace, uske majice, strukirane jaknice...itd, globalna pederizacija na ucinku dok zene voze buldozere i kamione, zene preuzimaju vlast i ulogu muskaraca, to vam je jedan od predznaka sudnjeg dana
Ovaj svijet ide u p.m, blizi se sudnji dan svega mi. Ja ne znam ni ko bi normalan i da ima para kupio ovo smece. Modni dizajneri svakako vec dugo, kreirajuci ovakve glupe odjevne predmete, ismijavaju snobove koji zude za markiranom odjecom. O ovoj daski i nedonoscetu koji nosi ovaj dzemper na slikama ne zelim ni da trosim rijeci. Jednom rijecju uzas
Idiotluk za idiote koji ce dati 2000 dolara, i uz to da se smrznu. Svasta.