Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
* David Cameron, predsjednik francuske konzervativne stranke
\"te režiser \"Avatara\" David Cameron\" Mislili ste James Cameron? Ili ste mislili na francuskog predsjednika konzervativne stranke Davida Camerona?
šta fali čovjeku???
OVI IZ GQ JEDU GO-VNA. OVAJ ČOVJEK JEUREDAN I DOBRO OBAVLJA SVOJ POSAO. SAMO PRIMITIVCI GLEDAJU KAKO JE KO OBUČEN, JE LI ZGODAN, KRUPAN ITD. SVA TA DODATNA ULJEPŠAVANJA SU ŠMINKA KOJA PRETSTAVLJA \"LAŽNI AUTORITET\". MI U BIH IMAMO TAKVIH NA HILJADE. SVI U ODIJELIMA, ZALIZANI, FENIRANI, A GOLI SELJACI (SVE NEKI MINISTRI, FAKULTETLIJE, DIREKTORI, HADŽIJE A NEPISMENI I PRIMITIVNI U SVAKOM POGLEDU). DODO NR.1 ITD.