Magazin GQ
0

Britanski premijer najgore odjeveni muškarac u 2009.

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Premijer Velike Britanije Gordon Brown primio je neočekivani "udarac" medija uoči izbora. Magazin za muškarce GQ proglasio ga je najlošije odjevenim muškarcem prošle godine.

Brown je u svojoj konkurenciji nadmašio i francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, komičara Russela Branda i sjevernokorejskog lidera Kima Jong-ila.

U odnosu na prošlogodišnje treće mjesto, Brown je značajno napredovao, a muški magazin ga opisuje kao "odličan primjer britanskog stila".

"Možda bi francuski predsjednik trebao manje vremena posvećivati brigama o visini, a više voditi računa o svom stilu", stoji u dodatku.

Gradonačelnik Londona Boris Johnson također se našao među deset najgorih.

Na drugoj strani, na listi najbolje odjevenih, vodeći je mlađahni glumac Robert Pattison (23), zvijezda filmova "Twilight".

Liste će biti objavljene u utorak, a među sjajno odjevenim u 2009. našli su se i članovi benda "Take That", pjevač "Artic Monkeysa" Alex Turner, američki modni guru Tom Ford, glumac Daniel Craig, partner muzičara Eltona Johna David Furnish, te političar David Cameron i nogometaš David Beckham.

Pjevačica Grace Jones, poznata po svom neobičnom stilu, iako nije muškarac, našla se na listi.

"Imenujte jednog muškarca na kojem smoking stoji tako dobro", objasnili su iz GQ-a.