Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne podnosim ribe koje piju...ne podnosim feminizam...ne podnosim engleze...ma neka idu svi u pm
bio i vidio, piju nenormalno, no kad ih vec poredimo sa bosankama onda se moze povuci paralela, utoliko visse piju koliko su manje privlaccne, bosanke su za njih stvarno klasa visse, a ovi sto nemogu povalit' nista osim pijane cure neka se zamisle malo....zato im je broj pedera, podaci govore za cak 50% vise u zadnjih 15 godina, ko je bio u londonu ili pak negdje drugo u uk sigurno je dozzivio da ga 'jedan' zagrli navece u pub-u :-) a ako ga nassteliss bokserom tip te fino tuzzi jer on te samo zagrlio :-)...joss nessto, piju uglavnom jer im drugaccije nije zabavno i neznaju se opustit' bez picca, zato ako hoccete biti in, deri miki :-)
stvarno piju ko lude. Bijo sam prosle godine u Spaniji i vidio sam sta rade. To je nenormalno sta te trebe mogu popit. Mogu rec da ga redovno cugnem ali sto me jedna engleskinja napila, to necu zaboravit. Kad me na kraju povela u svoju sobu nisam znao vise za sebe, a ni majmun u gacama...;)
Ovo je tocno.Ja trenutno zivim u Birmingenu u Engleskoj i te britanke piju kao lude.Piju do 23.00 jer poslije toga je pivo skuplje.Niko ne pije kafu ili sok jer se ne moze dobiti -samo pivo. Sta poslije toga rade mozete samo zamisliti........................................dok nase tuke idu kuci same.
SKOJA MAMA TI I PIJE I POPUŠI -------TO SAM VIDIO U MOŠĆANICI IDIOTE GLUPI
naprijed cure ali nase bosanke su najjace u tome samo sto oni rakiju ne smatraju alkoholom :PPP
FUJ BLJAK liku koji Bosanske zene, a samim tim i mene naziva tukama. Nek se predstavi da ga prijavim u program za lijecenje seksualno frustriranih macho nabrijanih bosanskih muskaraca. A ti Skoja, vjerovatno sam pijes iz tih razloga, a ne ''nase tuke''. Bas mi je drago sto toliko znas o zenama u Bosni. Jesi li ikada pomislio da mozda imas problema sa stavom o sebi i o zenama?
myself, tuke su sve koje piju zar ne? a mozda si ti napisao ono u potocarima? ti nisi primitivan
Sve je to haram! :)
Kako zoves nashe cure?????????????? Ti to rece TUKE??????? PA ne mogu da vjerujem dokle ide ovaj primitivizam i vrijedjanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozda je onaj natpis u kasarnoj (Bosnian Girl) uradio neki "a_nashe ili Skoja" ili slicni njima!!!!!! PA ovo je uzas! Stid vas bilo!!!!!
jesu li ruskinje i rumunke uzete u obzir u ovom istrazivanju :D
ah da, i 'nečete' je neispravno. ide ono drugo č...
e andreje, očito imas problema sa č i ć... piše se 'reći' i 'uveče'... eto, samo toliko. a to oko pića, to je istina: piju k'o lude!
Bio sam u Londonu i mogu reči da naveće niti u jednom objektu nečete vidjeti nekog da pije kafu, čaj sok ili sl. svi piju alkohol bilo ljuto bilo pivo ili vino.
Ma daj Skoja ne seri majke. Ti to kao znas sta britanke vole ili ne vole. Jesi li ikada bio u Velikoj Britaniji? Trebas ih vidjeti pod gasom, tek bi onda bilo sve jasno...