Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više uložila u zatezanje lica nego u ovaj posao.
Kad savije koljeno zategne joj se lice
Jel i u tim carapama mozes da se zvajznes stiklom u celo?
Godine treba znati dostojanatveno nositi.Ne mozes carapama rijesiti problem u glavi moja ti.
Zasto bi zene nosile mini suknje?Nisu zene cajka i potrosna roba da se prodaju minjakom kao ova papancurina
Bolje bi joj prolazile maskirne jakne po uzoru na onu u kojoj je pjevala Harkanu i njegovim pacovima....
Nebitna osoba
Džaba sakrivati, godine nose svoje i sve je to normalno. Nenormalno je podvrgavati se estetskim zahvatima i glumiti nešto što nisi. Bio sam i ja mlad, sad više nisam, pa sve je to normalno i prirodno.
Ebo je minimax u žvalje odvratne.Probi la se na bini prvi put uz hit bum cile bum koja seljanka fuj.
Prodaji ga svojima tamo , Fahre.. Od Drine pa do Kine ako hos
Zaista, zašto donositi vijesti o ženi koja je zanijekala sopstveni narod, koja je zabavljala četnike, koja je nosila uniformu srpske vojske, koja sa Bosnom i nema više nikakve veze?
Bolje joj je da je uložila 300 000 eura u digitalne smrtovnice, jer joj papirna vec viri iz dzepa....
Sta je napravila od sebe. Bezlicnu konfekcijsku plasticnu lutku nalik svakoj drugoj slicnoj!
Brena promovisala novi biznis: Čarape u kojima će i žene od 50 godina moći nositi mini suknje --- Kako se kutarisati bora i mloHave koze na straznjici i rukama? Hebes carape Za dole Brenine carape a dekolte i lice sa "otisakom skalpela" plasticnog kirurga😁😂🤣
Morel na vugla za pljacke..?
jel i Boba nosi te čarape, hahaha
"...jedinstvene na tržištu jer u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu i nano čestice zlata..." Pa ovo zvuči kao one prevare preko interneta i telefona, kreme za podmlađivanje, potražite na internetu "prevara dr Oz" i sve će vam biti jasno.
Ja ipak mislim da nije do celulita nego reda i morala to što žene u ozbiljnim godinama ne nose mini suknje. Treba se zapitati sta te to, u godinama kada se počinju dobijati unuci, tjera da hodaš gologuz? Razumijem Brenu, ona nema izbora, skini se, pjevaj i ne progovaraj.
Ženama preko 50 ne priliči da nose mini suknje osim ako su neke estradne ličnosti. A mnoge u 50 bi realno mogle nositi i sa jeftinijim čarapama da im super stoji ali neće iz pristojnosti. Zna se kad se nose minjaci.