Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova izgleda bolje od djevojaka, supruga, sestara onih pljuvatora i mrzitelja na Kliksu
U pm ja drko na njega jedno 50 puta...
Ja ga taman izvadio, kad pročita tvoj komentar, spakovah ga odmah...
Sad ćeš da udvostručiš? :)
Nikada mi nece jasno biti ovaj nacin gledanja svijeta, svi se podjele na sto manje grupacije i onda se prave da je izuzetno vazno da svaka od njihovih grupa dobije sto vise publiciteta. Glume da je ovo neka vrsta uspjeha jer je zaposlen trans model, i da je to samim tim i pobjeda za sve trans ljude, dok je stvarnosti takva da je jedini razlog zbog kojeg su ga n zaposlili to da nije poput 99.99% ostalih trans osoba.
Uspeh je uspeh. Ako se nekome svidja ok. Svi smo mi ljudi razliciti pa i oni imaju svoj svet i svoje pravo. Samo me nerviraju parade. Zivite kako hocete i ostavite druge na miru i sve je cool. To vazi za sve strane.
pu crko majci
Angazovacemo i mi Dusanku da reklamira one gaće sa Sirana, sa tim da moraju biti veličine padobrana.
Klixova doza placecnickih lgbt vijesti
Oprostili bi ti svi
Ccc bolesnici ebalo vas ono
Druze top si :))))))))
Jebizovan/na fo sho!
gadi mi se ovaj svijet hebem ti papriku
Idi ga drkaj uz zvukove Šabana Šaukića
At 8 years of age, her psychologist understood her to be transgender. At the age of 10, she became Valentina. - 'musko' rekalmira najvece svjetske brandove za zene, ups vise nije za zene
Adresa‎: ‎Nahorevska 248; 71000 Sarajevo Naziv‎: ‎Bolnica Jagomir E-mail‎: ‎[email protected] Telefon‎: ‎++ 387 (0)33 561-500
Spavaš li mirno Andreja Pejić! :o
nikad ne bi reko da je trans ipak svejedno ta mi informacija ne znaci nista, zvekno bi je lagano, ma ljepota bi bila
Koliko li se muskaraca zeznulo s ovom ili ovim haha