Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci, samo tako. Pozitiva i naprijed, a i drugima možete poslužiti kao primjer. Neće Bosna propasti dok ima takvih kao vas ..
@b1ackfie1der : No sikiriki ;) to su ljubomorne duše :)
ja lijepih ljiljana mashAllah
svaka čast za ideju. jesu li narudžbe dostupne online?
aferim samo gas i napredak i uspjeh zelim
Svaka Vam čast! Imate viziju i vrijedni ste, radite i stvarate! Ne sjedite i ne čekate da vam drugi pomognu, pomažete i sebi i zajednici! Želim Vam sreću i uspjeh !!!!
Oni trebaju prvo sebi pomoc, u svakom smislu te rijeci...pa onda drugima nudit pomoc!
@bajo moze i uporedo. malo pomazes drugima a time dolazi i veca podrska tebi...nikad nisi na gubitku kad pomazes onome kome je pomoc potrebna - uvijek se to vrati.
bajo moj, haman i tebi treba pomoć, nemoj odbijat...
Svaka cast momci,sve najbolje u daljem radu...
Samo Bosnian Kingdom
Bravo momci! Prodali u novoj godini sto vise.
Eno plagijat napravise ( NFL) new orleans saints
poslije Bosnian Kingdom-a, svaki dan se pojavljuju neke kopije i svi prodaju majice.