Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipično za nas Bosance. Čim neko naš uspije odmah je peder vakav onakav. Svaka čast za momka. Puna podrška.
u spotu lepe brene pa uspjeh? Ti glasas za SDA ili SBB 100% Ta brena je isla da obilazi agresorsku tkz vojsku RS-a. Za mene je ponizenje da u Bosni pise clanak o njoj. A za cips mu svaka cast
Jeb.. ga, ako naš čovjek uspije, ma koliki to uspjeh bio, odmah ga KLIX luzeri zovu pederom, šupkom, papkom, klocom... Malograđanska bagra. Momčino, samo ti naprijed i ne obaziri se na levate.
ŠTA TI JE BOLAN U MENE MAJSTOR ŠTO MI JE UDARO FASADU LJEPŠI OD OVOG HILJADU PUTA
Baca na gurbeta džaba je
Cuj peder ccc!!Momak je pojebo vise riba nego ste vi svi skupa cevala pojeli,kakve gluposti pricate.poznajem ga licno i uspio je bez icije pomoci od samog pocetka slikajuci se i radeci neke revije za sitne pare..sad je s messijem ma sta ce messi adjem je tito za njeg zar ne?! 🤫
Stvarno ne vidim kako se moze porediti stara brena sa Messijem?
Svaka cast momak,sretno.
Pa šta i da je peder? sebi je. Svaka čast momak. Želim ti puno sreće i uspjeha, i da ovo bude samo jedna u nizu stepenica koje će te odvesti tamo gdje god ti poželiš. Hejteri, udarite dislajk!
Vidi Brene stare KOS-ovke !
Sta bi bilo da obrije brkove?
ne bi ga zvali "brko"
nije meni problem da se oredstavljaju ovakvi likovi, al on je samo pijun koji ce se zamjeniti za 5 godina za nekim drugim mladicem. vise bi volio da citam o kreatoru spotova, kreatoru reklama, da popularisete kreativne osobe, fotografe, dizajnere, rezisere isl, a ne nekog koga je majka rodila lijepog i to je sve.
Obični klošar
ni slican Bali Begu...
peder
samo ti nastavi sa lizanjem matorski piccke od cetnikuse. napravio ti njoj koji porno spot to ona voli.