Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ko manekenka? LOL dajte olim vas, koliko vam je platila za ovaj promotivni članak? Ofirni ste.
Fkt, ne vjerujem...
Manekenstvo nije samo za mršave... manekenstvo je za glupe
Ova zena stvarno jeste lijepa i treba neko i da reklamira modu i za ove malo punije. Meni su i onako bez veze oni lesevi. Ali ovo veze nema sa manekenstvom. Slike kao da su sa Smartphone-a. Ne djeluju profesionalno.
koliko negativnih komentara u vezi plus size. Azra je lijepa zena a netko mora da nosi modele za buce, debeljuskaste zene.
Ove tzv plus size manekenke su velika glupost i podržavanje gojaznosti kod ljudi. Ponižavanje ljudi koji se profesionalno bave ovim poslom i trude se da budu fit te može biti samo popularno ljenštinama i bolesnim Amerikancima.
Kakav je ba ovo papanluk ljudi?! Ne vjerujem znaci, ova jedino moze bit manekenka za neku jeftinu farbu za kosu s auto-pijace.
počelo prije "nekolke" sedmica i odmah na klix.... da joj familija pocrka od ljubomore...
vidi joj GLLOOOVEEEE...moze manekenisati u prači i mokrom....
Dosta muskaraca je vec popusilo pricu da su starke privlacne, jos samo da popusimo da su i debele privlacne i nema nams sreci kraja - starki i debelih gdje god se okrenes. Bonus poeni za one koji sastave oba zla.
@elatus a gdje je ljubav? oooooooooooooooooo a gdje je ljubav NESTALAAAAA?
sta pričaš ti, da vidiš kod moje komšinice guzove, odmah bi promjenio mišljenje o starkama...
EJJJ NE TREBA NJEMU BA DA ON RADI TOLIKO, IMA PRDAVCA TRAKTORČE ONO, IMAJU KRAVU MJESEČNO MAKAR 200 MARKA U KUCI OD TOG, ONDAR BAŠTE IMA 500 KVADRATA, AL KAKI ON IDE LIJEPI STIROPOL NARODU PO KUĆAMA NA -40°C I NALOZI U LIMENOJ JUPOLCI KANTI SPUŽVE I KARTONA I GRIJE RUKE. JA KAŽEM NE TREBA TI, ALI KAD JE NAKI NEK VALA I MAZE PRSTE TOTMASTI, A PRSTI MU POPUCALU OD MALTERA I ZIME I VODE
Focanka. Focaci mogu sta hoce i gdje hoce. ;)
JA SAM TATA OVE IGRE SAMO DA SE ZNA, T A T I C A
JA SAM TATICA OVE IGRE,, UPAMTITE T A T I C A
NEMERE MI NIKO NISTA JACI SAM OD SUDBINE
HOĆU BA DA SE URADIM NEMERETE MI NISTA. STAJEE JEEEEL STA OĆETE VI??? STAAAAAAAAAA
Valja nasafunjati guzove