Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepše viđam na buvljaku
to je Njemica bosanskog porijekla,ali garant se ne tarzana nasim pasosó po svijetu.
pasošom*
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Imamo mi i ljepših koje nije sramota reći da su iz BiH.
U cetvrtak bilo finale. Nakon manje od sata prekinuto zbog lazne dojave o bombi. Novi termin 28.05.
Buh
Bosanska? Rodjena u Austriji, zivi u Njemackoj. Daj boze da zna sastavit recenicu na bosanskom. Samo zato sto su joj roditelji iz BiH ne znaci da je i ona bosanka. Nikad se naucit...
Kakva ona i Bosanka...Bosanka je bila ona ljepotica Varisa (cini mi se) pricala je na Bosanski,nosala Dzekin dres na sebi u showu...a ova je lagala da je Varisa psovala svima i prijetila... inace sinoc je bilo finale,ali su je prekinuli radi dojavi o bombi,tada je ziri pobjegao kao muhe bez glave i VIP loza a tek 20min nakon toga su javili i obicnom narodu...
nadam se da je ajsa, a da nije kao nas feliks sturm promjenila ime cim je vidjela da bi mogla uspjeti
u knjizi najveci trgovac na svijetU kaze : bogati ljudi se potrude kad daju dar siromšnima da se cuje za njihovu gestu, kako taj dar hrani i pomaže siromahu, tako isto hrani i pomaže sujeti bogatasa!
ovdje pola glupsona ne konta razliku između drzavljanstva i etnickog porijekla
Duzi joj je razmak izmedju ociju nego nasa nova zaobilaznica oko Stupa.
those eyes.....
Nije ona Bosanka kao prvo, prestanite se kititi tuđim državljanima. A njena pojava mi ne odgovara za modela, pogledajte america's next top Model, kako ima lijepih žena.
Pa Benje mi ne valja se rugati...
oVo ko da poplava , izbaci;)
Kakva li je bez sminke?
vala...toliko lijepih djevojaka po gradu da je ova 0.Realno. Ništa posebno me nije da kažem "ima ono nešto" nema jedino je cvijet prelijep i krasi je donekle.
Slika nunero 12 veri inčrestin
Čudno lice ima. Neobično.
Razdvojene joj bre oci. Ko Pokahontas je.
Gleda dolmu, vadi japrak :))))))))