Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zna ova čaja skuhati. i najgore je sto je sve vise ovakvih wanabe piçaka koje lafo nesto rade a ustvari samo gledaju da nadju nekog paresu i da s guza na guz po kafama i selfijima
Otiso svijet u pm
@thea Pa to me i nasekira najviše, ovaj klixov amater u naslovu napisa u par poteza do što prirodnijeg look-a!!! Ili je to influenserka Kovač slatko preporučila? Ja poletjela ko golubica po slatku tajnu kad tamo: puder, highliter, bronzer, parcijalne trepavice, tuš, ruž, olovka za usne....Jesam li nešto izostavila? Natura čista u par poteza. Sje.....še mi generaciju sa ovom šminkom za koju prije nikad nismo ni čule ni koristile.
Danas sve blogeri i blogerice...
Koliko para toliko muzike, svi su danas na internetu. Lijepa i zgidna zena koja zna sta hoce danas ima mnogo mogucnosti, ako je i mudra da to sve unovci. Koja budala gubi vrijeme sa kokuzima, sirotinjom i demagozima, zivot je kratak i sve ima svoju cjenu
instagram generacija...ne znaju dvoje jaja ispeć
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FAŠISTU I ROBOVLASNIKA pameti.
mmmm influenserko mmmm
ako je ovo vrlo malo sminke, sta li je onda puno?
Jedino sto na njoj sjaji je ona salgija u ocima
Zauvijek susjedi!
Mozes se ti nasminkat al nema zicegu.
a ko ovim jeebivjetrima uplacuje staz, penziju ? zdravstveno? kako placa policiju , vojsku nastavnike ...sve te ljude koji su na budzetu????
Dođi kod Srbaaa
po struci i zanimanju sam influenser
hahaha svaki dan reklame nekih anonimusa
Propala glumica, pa sad blogerka.