Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dizajnerica sa navodnicima, realnije je influenser sa instagrama, vrijeđate prave dizajnere
Adela je završila akademiju, odsjek za dizajn. Ima svoj stil, radi žena. Zbog čega nije "prava"? Jer se tebi ne sviđa kako radi?
Negativni komentari znaci da smeta narodu. Kad smetas narodu onda znas da vrijedis zato sto nas narod nemoze da podnese da je neko bolji! Samo gas!
Znamo mi svi dobro cime se ona bavi i kakva je..
Dobre nogice
Lijepa kolekcija , a ona gleda kao da se usrala i popišala , nema osmjeha . Kolekciju prodaje simpatija i ubjedjenje . Moramo vjezbati osmijeh . Neka ri je sa srećom
Bas ono materijal za zene da je kuci dovedes
Cura je na mjestu, ne serendajte bezveze. Samo naprijed Adela
Ko je zna, zna da je papanka.
Vrati konju glavu