Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavan savjet za mladenački izgled - zaljubite se bezuvjetno i nesebično.
Genetika, njega i sport !
Je li to znaci ako se budemo ovoga pridrzavali, necemo ostariti. ;-)
ili ćete i sa 35+ moći postirati "nake" sličice na FB :) gluho i daleko bilo :)
A ja se ponadala, da necu ostariti. Sad si mi srusila snove hahahahhah Ma potpuno se slazem sa tvojim komentarom gore, a genetika to je cudo jedno. Odvela ti ja kcerku kod doktora, a doktorica pita je li ti to sestra. Tako da za mene ima nade, pa ako nista da budem i lijepa nana. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet savjeti......oooooo neeeee :)
Hahhahahaha tako je :)
ljepota dolazi iznutra, stoga ako neko ima los zivot, pun problema, tu ljepotu ne moze ni sacuvati, zato se ja trudim da se ne brinem, jer cu svakako urijeti
rjesen problem mladolikosti :)) dame ..izvolite:))
samo sam kliknula ovaj clanak da vidim tvoj komentar..o perfekciji..nema ga xD hahahha
da je kao sto nije, rado bih stavio par slika na fb:) ovako ostaje samo na povjerenje:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)