Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
starost je starost, ne mozes se od nje niti sakriti niti pobjeci.......sve ide u svoje vrijeme......treba do sebe drzati uvijek ali umjereno i s godinama
@mirrorce...slazem se. mislim da bi se zene trebale i malo vise skoncentrisati na preparativnu kozmetiku umjesto samo na dekorativnu. i uzimati kolagen i zeleni caj. :)
@pile ma najvaznije je ostati mlad iznutra........imati volje za zivotom........znati se smijati i uzivati........sve ostalo je prolazno.....ne mozes sakriti godine i to ti je..........i mislim da je izgled dosta genetika.....ima stvarno zena sa pedeset da nemaju nijedne bore......
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Još malo da ode na peglanje bora i more se komforno opet udat !
Bolje izgleda od Dušanke Majkić. 😄😅😄
Uhh sto si je natraskala jbt , smanji malo doživljaj drugi put , mislim da nije mogla ni trepnut . kad baba bude skidala ovu fasadu i zid od cigle sa lica , trebat će joj ona molerska špartla , pitanje hoće i ona bit od pomoci :)
Pokusaj reci vizažistica tri puta bez da polomis jezik. Kakva je to rec bre? Ko je to smislio?:)
Kažu da je za vječnu mladost dobro lice mazati sa wd-40.
Aha što je dobra fasada, bogme nije muškarcima lako. :( :))))
Nisu muskarci coravi cico :) Samo se prave da ne provaljuju sta je iza fasade, jer je nekima sasvim svejedno u sta ce da "pristave". If you know what I mean :)
@xxlenaxx istina, pametno ti to, njima je samo da dobiju, sad od koga nije ni važno, ajd neka nije baš životinja. :)))
Vidi babeee... 👵👱
Sad nesto kontam kad ona ovako matora se transformise zasto su ove danasnje koke tako lijepe pa ja ...
Jadno. Komercijalizacija zenske lijepote za potrebe modne industrije i proizvodjaca sminke je veliko zlo. Gotove sve zene postaju uvjerene da je izgled najvaznija stvar u zivotu i bivaju ubjedjene da je svaka od njih prirodno ruzna i da je samo sminka/odjeca cini lijepom. Svako bice je lijepo ako nosi ljiepotu u sebi i ta lijepota dolazi iznutra. Tuzno je vidjeti staru zenu bolesne duse.
Ta floskula "svako bice je lepo, bla, bla" ne znaci apsolutno nista i poprilicno je licemerna. Nije svako bice lepo. Nije svako dobro bice lepo. Ljudi primecuju ono sto oni misle da je lepo, prvenstveno, pa tek onda (ako i tad) tu neku lepotu duse. To je tako uvek bilo, komercijalizacija slabo ima veze s' tim.
@xxlenaxx; Zasto 'licemerna'? Cak i ako rijetko ko i rijetko kada spoznaje da lijepota dolazi iznutra, zasto to cini to spoznaju 'licemernom'? I slijepac moze da pomisli da je svijet sav u mraku i od mraka ali zdravo oko vidi svijet i zna da nije od mraka sazdan. Ali, istina je da covjek prvo i najlakse primjecuje ono sto je spoljnje i sto bode oci a tek na poslijetku, ako i tad, spoznaje sustinu stvari.
sexy bakica.... sta fali, i ja sam nanu nasminkala, super je ispala.... popadali smo od shege :) pozitivno lajk!
Koliko su obrve bitne za kompletan dojam čovječe
Mogu i da poprave i da pokvare utisak.😄😉
@Ina_9 Pogotovo one "iznenadjena sam non stop" obrve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi se naravno da je stara ali je ovo simpaticno
Cuvajte se raja, puno ih je ovakvih po kaficima, da ne budu ujutro "volim i ja tebe ljubavi" :-))))
Ovo neka reklama za rofix ?
Lajem dje sta ima. U tri lijepe mace nek sve ide!!
To vještina ? Pa u tri koraka to može svako: 1.) Zaroni glavu u kantu vazelina, i kad izroniš, višak vazelina pokupi špahtlom. Izravnaj dlanom. 2.) Zabaci glavu unazad, i na lice istresi puder iz vreće. 3.) Tresi glavom lijevo-desno da sa lica spadne višak pudera. VOILA !
ahahhahahhahh oplakah
prije smikanja nanijela tri kile gleta da popuni bore...