Prigodna iznenađenja za posjetitelje
0

Bellissima od sada i u Mepas Mallu

Sponzorirani članak
Modna kuća Bellissima je 13. aprila otvorila još jednu poslovnicu u svom maloprodajnom lancu. Poslovnica ovog renomiranog bh. branda smještena je u tek otvoreni shopping centar Mepas Mall u Mostaru.

Povodom otvaranja poslovnice za kupce su bila priređena mnogobrojna iznenađenja, a posebno je bilo interesantno modno savjetovanje sa stilisticom i dugogodišnjom saradnicom Bellissime Almom Premerl Zoko, koja je vrijeme provodila sa kupcima pomažući im pri odabiru te savjetujući koje boje i modeli im najbolje pristaju za ovu sezonu. Najvjerniji kupci su, također, nagrađeni i poklon-bonovima u prigodnim iznosima, koje su uglavnom iskoristili odmah – usvajajući sve Almine savjete.

Osim savjetovanja, za kupce je najbolji poklon bio popust od 20 posto na cjelokupni asortiman, koji su oni maksimalno iskoristili tokom cijelog vikenda birajući lagane lepršave komade jarkih boja, za vedre i sunčane dane.

Inače, nova kolekcija proljeće/ljeto 2012 modne kuće Bellissima do sada bilježi izvrsne kritike. Veliko osvježenje doživjela je uvođenjem novih linija – Trend i Casual, koje su predstavljene u mladalačkim krojevima, laganim materijalima i trendi bojama.

Otvaranjem poslovnice u Mepas Mallu Bellissima je dobila 18. vlastitu poslovnicu, a uskoro će se ovaj niz i nastaviti.