Popularna manekenka
69

Bella Hadid snimljena bez šminke na ulici: Crveni tepih vs stvarni život

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Bella Hadid važi za jednu od najljepših žena svijeta, međutim, zbog nedavno podijeljenih fotografija na kojima je snimljena bez šminke mnogi upozoravaju da ono što vidite na društvenim mrežama ne uzimate zdravo za gotovo.

Bella Hadid svojevremeno je proglašena najljepšom ženom svijeta, a dok je manekenka prepoznatljiva po savršenim izdanjima s modnih pisti te brojnih editoriala - posljednje fotografije ukazuju zašto takve fotografije treba uzimati sa zadrškom.

Naime, objavljena je fotografija američke manekenke koja je snimljena na ulici uz poruku da "društvene mreže treba uzimati i upoređivati s oprezom".

Na spomenutom snimku Hadid se može vidjeti prilično ispijenog lica i bez šminke, a u poređenju s fotografijom s crvenog tepiha razlika je značajna.

"Crveni tepih vs stvarni život", navedeno je u opisu objave na Instagramu.

Također, manekenka je ranije priznala da se sa samo 14 godina podvrgnula estetskom zahvatu. Bella je potvrdila da je imala operaciju nosa kada je imala 14 godina kako bi ga preoblikovala i definirala, ali poriče da je imala bilo kakve druge procedure.

Supermodel tvrdi da su njene isklesane crte lica i podignute obrve svedene na pametne make up trikove i traku za lice.