Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je rastaviti patike.Hajd rastavi 2 miliona maski donacije da niko ne vidi
Evo ti rastavi moje patike pa napravi masku, izgubit ces culo mirisa!
Danas staviš gvno na šešir i ubodeđ cvjetić i eto inovacije. Svašta li se smatra "kreativnim" i "inovativnim", a samo se dokazuje odsustvo ideja.
Svezati patiku kao masku i korone nema 100 % 😂😂😂😂
ovaj gori od srpskih inžinjera
Znaci lakse je upropastiti (i dezinfikovati) patike, nego praviti papirne PM3 maske (koje se stancaju u fabrici)???
Sranje
Ha ha ha još ako su iskorištene kud ćeš bolje.....smrad patika ubija koronu
Moj babo je George Sorosh
Slijedi pandemija majmunskog ludila koja će pokopati svijet..soroš razvija 6G mrežu koja izaziva naglo zatajenje malog mozga i gušenja vlastitim urinom.Bill Gates će da razvije hibridnu supersoničnu vakcinu koja će nas pretvori u degenerične čimpanzoide.Samo će oni koji počnu živjeti kao Grizzly Addams preživjeti.
@MajmudinShupcina A ja sve mislio Ericsson, Huawei i kompanija razvijaju mreze za mobitel, kad ono Soros.. I to jos 6G... A jos na to Gates (kompjuteras...) razvija vakcine.. Samo me interesuje jesu li ti oni licno to prizali, ili si prisustvovao tim sastancima gdje planiraju preuzeti svijet ?? Ali nema frke, Bond, James Bond ce nas spasiti od te zle organizacije....