Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sofija je retusirana, ma daj sa 75 godina imati ovakvu kozu... ne postoji to povrce ili voce...
gluposti! sofija loren je imala bezbroj plasticnih operacija za rzliku od bardot. prosto sumnjam da joj maslinovo ulje moze pomoci u 75-oj.
haj ne seri. žena se godinama bori za prava životinja i nema nikakvu \"krznenu kolekciju\", dapače. a od ovih ženomrzačkih članaka na sa-x mi je fakat više muka. ova se operisala, ona je ružna, ova izrodila dvanaestoro, ona se porodila u 13-toj godini, jedna se skinula, druga rekla da neće da se skine, bla truć... pravo ste odvratni. ima i zanimljivijih stvari za poskidati od agencija i ostalih medija - to, doduše, u slučaju da ne ciljate na publiku sa haman dvocifrenim IQ-om, kojoj je duša da isprđuje komentare tipa \"j....m joj mater\" i \"jab to j..o\". jel vam to ciljna grupa?
naravno da je islamofob...licemjerka nas osudjuje i pita kako imamo srca klati jadne ovce za vrijeme Kurban Bajrama, a godinu dana bi se mogla jedna manja drzava hraniti, kad bi se prodala njena krznena kolekcija...
cuuuuuuuuuuuuuuj........ne znadoh za to, odkud ti to?
semiha,sda i reis ceric vrijedjaju vjeru,a ne ja... od ovako divnih ljudi ukrasti pare za kreme i plasticne operacije,to moze samo izdajnik Ceric! pa vi glasajte opet za njih stoko!
Kakve veze ima naša vlada sa ove dvije? Svojevremeno su palile i žarile, i njihove vlade imaju dovoljno novca i standarda, a one same više od obje vlade. Uspjele su, i da sada umru, iza njih ostaje i slava i novac. I sda, Semiha Borovac više nije gradonačelnica. Ukoliko nisi znao to je Alija Behmen još od januara ove godine. Ne vrijeđaj ni vjeru, neki propagiraju vjeru, samim tim i izgradnje džamija i crkvi. Pobrini se svojom neinformisanosti i nepismenosti.
Bako Sofija ,volim te ali ti moram priznati da se samozadovoljavam ,na tvoje fotografije.
@vehabija nisu krive vehabije,oni su takvi kakvi su... kriv je reis ceric jer podrzava vehabije koji su poznati mrzioci bridzit bardo i sofije loren... pored toga krade pare od krema i plasticnih operacija tih zena da bi sagradio dvore na kovacima... hajmo ih rusit!
Na ovoj slici Brigitte ista Yoda: http://data360.files.wordpress.com/2009/04/yoda.jpg May the force be with you!!
Svaki covjek ljepotu unutrasnju projektira vani, a ovo narocito dolazi do izraza kod starijih ljudi. Brizit Bardo je puknuta u glavu i zato izgleda ko strasilo...
@sda mudro govoris ali si zaboravio vehabije i talibane oni su krivi zbog izleda ili neizlgeda ovih zena, pih kako bi ih oni pokrili :-)
Sofija ne izlazi od PLASTICNOGA, Brigite i ne zna sta je to.. Inace Brigite je jedan ond najvecih ISLAMOFOBA u Evropi
Za ovo je kriva sda - demokratija i reis ceric,kradu sve zivo i jadne zene nemaju za krema i za operacija! prece je dzamiju izgradit nego otic plasticnom hirurgu! Jos im ne daju pit,a zna se da alkohol odrzava kozu mladom! Hocemo smjenu Semihe Borovac!