Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duplim standardima nikad kraja. Zivimo u kvazi politicki korektnom dobu, gdje se osoba koja se redovno obzderava i ima 20, 30, 40 kila viska ne smije nazvati debelom, nego se to cak ohrabruje slanjem istih na modne piste, a djevojke koje imaju isti problem, samo u drugom ekstremu se terorisu i ismijavaju. Fizicki je mnogo teze ovoj od 40 kila da prihvati hranu nego onoj od 100 da se odrekne junk food-a i svega sto je doprinijelo tolikoj kilazi i povisenom holesterolu, pritisku, riziku od bolesti i slicno.
@QueenA Bijes javnosti biva spušten na njenja pleća za standarde koje su drugi nametnuli. Ima djevojaka koje su prirodno mršave i koje ne mogu da se udebljaju i modna industrija hrli za njima, ali to je normalno, sve dok neko nečije rebro ne ugleda. A to što se možda djevojka godinama borila da sebe prihvati kao takvu, to nikom ništa. Pravednika mi je preko glave.
Bas tako QueenA, dok je vrijedjanje mrsavica prihvaceno, nad vrijedjanjem debeljuca se zgrazaju. U pravilu i jedno i drugo je stvar kulture, ali dobronamjerna kritika je ok, ako se radi o ekstremima. Inace u tom vrijedjanju i prednjace upravo te debeljuce, valjda na taj nacin pokusavaju sebi olaksati. Pretilost je isto tako bolest kao anoreksija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro mogla bi malo janjetine mjesto salate ponekad, radi sebe i zdravlja, ali dobra je ona meni vala svakako, i rado bi malo 'gricnuo' ova njena 'rebarca.' Nek je ziva i zdrava, i nek ste, opet kazem, vi meni svi i sve zivi i zdravi.
O hvala kolega ziv ti meni bio, i takodjer drug moj.
a jbt gdje se dovede , žalosno :( izdepilirani dizajneri , fešn gurui i modni mačci , jebite se i vi i vaši ideali ljepote
Samo treba pite jesti !
Ja bi je za ženu jer malo jede:):)
gadi mi se njeno salo
Na pojedinim fotografijama stvarno izgleda kriticno, dok pak na 3,4,5 i 8 meni izgleda potpuno normalno. Ali cemu vrijedjanje? U pravu je, to bi isto bilo kao vrijedjanje debelih ljudi.
Vjerovatno i debele vrijedjaju.
Ova je za jednokratnu upotrebu, nataknes, iskoristis i bacis jer se nemoze vise koristiti :D
Ovi minusi se odnose na moj nacin izrazavanja ili vam se svidja djevojka sa slike? Neznam sta nije uredu, tipican govor na bosanskom jeziku :)
Rano moja guzice ko dva andola....
Daj da joj razvucem pitu
A manekenke i govana...
stomak se zalijepio za kicmu xD
svakom svoje, al meni ovo izgleda bolesno
Sta hamburger treba pojesti janje minimalno.
Oci joj se izbuljile od gladi
Ha ha ha, oplakah :D
nije to smiješno.