Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tos si u pravu,a da vam kazem jedine ljepotice se nalaze u crnijim narodima indija,brazil,neke arapsko-africke zemlje,turska.
Sutite zive bile,sta vi znate o ljepoti!!Najsmjesnije je citati kad mi neka obicna seljancica govori tko je kakav i kakva je rugoba netko iz Hollywooda! Hajd sad za poslom!
aniston je obicni prosjek, nema niti jedan atribut naglasene zanstvenosti, mogla je biti i muskarac... ma aniston je voda...
uh kako bi je izorao...kooo njivu!
Meni bi bio crnjak da sam J.Aniston, cini mi se da je niko nije zapazao dok se nije razvela; tek su je onda poceli gurati na svaku mogucu i nemogucu listu na kojoj bi se Angelina pojavila. Isto da je ona neka jadnica, pa ono... da je utjese :/ U svakom slucaju, ne vidim po cemu je posebna, niti sto je cudno sto je Angelina i nju \"nadmasila\".
Angelina je zakon...........
Moze kod njih kada su svi ko gabori.
Da mi je ih vidjeti bez sminke i frizure,onda bi mogli govoriti o stvarnoj ljepoti.
\"nadmašivši i samu Jennifer Aniston\" - covjek bi pomislio kako je izvjesna Aniston utjelovljenje neke ljepote, a Aniston prosjecna cura, bez ikakve karizme. Angie rules :))