Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anamarija Fotošopišić.
Ovo se jelde može komentarisat, tj. dozvoljeno je pljuvanje po djevojci. Kad objavite neku štaku stranu, kad kakva adela, rihana ili ne znam koja čvaka izbaci negdje nešto to se ne meže komentarisat.
Mene samo interesuje kako je moguce da osoba sa 20 godina bude student 4. godine pravnog fakulteta... Ova je izgleda "naprednija" od Seselja.
U svakom slucaju hvala i na negativnim i na pozitivnim komentarima...:)
koliko su platila da te reklamiraju i ja bi fudbaler da postanem
Cura jest lijepa, bez obzira na fotoshop. Isto da mora bit pametna... Zanima me koje su joj duple krune. Misice, nemoj se ti žestit, samo je bitno da pordržAJEŠ mir u svijetu :D osim naravno što voliš jezike
koji ste vi mamlazi ljubomorni. da kojim slucajem BiH predstavlja Charliez Theron, vi biste rekli da je najgora na svijetu. nije ni cudo sto nam je drzava u q..rcu, kad sami svoje ne podrzajemo. Curo, sretno! pokazi debelim ruznim amerikancima tko je tu lijep!
Cura nema dvije ciste u glavi,iz puzdanih izvora..a ljepota..Kad bi se birala miss FOTOshopa onda bi osvojila titulu sigurno..:)
Djevojka je prelijepa.
Znam je i ja i mogu reci da je prelijepa! Ne znam kakva je kao osoba jer s njom nisam nikad pricala, ali vidjala sam je u gradu i stvarno je lijepa.. Iako je, po meni, mrsava, ali sta ces.. to se danas trazi.. zelim joj svu srecu :)
mozete vi pricat o fotosopu i cemu god zelite, djevojku znam i mogu reci da je prelijepa i bez sminke i bez fotosopa
Ma nema, 100% prirodna. Hau jes no
jako lijepa djevojka! puno uspjeha ti zelim i predstavi nasu zemlju u najboljem svijetlu!
sretno,zaista si lijepa......zelim ti puno uspjeha
šta s.e.r.u ovi, pa jel ana ili marija ?
Dobra Anamarija ali Ilija najbolji od roda.
Lijepa?!