{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ana Marija Jurišić, Miss BiH sa dvije krune, putuje u Miami

3.7.2012. u 08:35
34
19
Ana Marija Jurišić, Miss BiH sa dvije krune, putuje u Miami
34
Ana Marija Jurišić, Miss BiH sa dvije krune, putuje u Miami
Anamarija Jurišić
Anamarija Jurišić, 20-godišnja miss sa dvije krune, studentica pravnog fakulteta u Sarajevu, izabrana je da predstavlja BiH na dva internacionalna takmičenja. Ana Marija danas putuje za Miami.
Ana Marija Jurišić iz Kiseljaka predstavljat će BiH na Miss United Nations, internacionalnom takmičenju u Miamiju. Nakon Miamija predstavljat će našu zemlju u Japanu na izboru Miss International.

Miss International je jedno od najstarijih i najuglednijih takmičenja ljepote koje datira još od 1960. godine.

Takmičenje će se održati na Okinawi u Japanu početkom oktobra i prenosit će se uživo u cijelom svijetu. Organizuje ga Međunarodno kulturno udruženje (ICA), koje je organizacija Ministarstva vanjskih poslova Japana, u svrhu međunarodnog prijateljstva i promocije japanskog imidža u svijetu.

Ana Marija je imala posebno snimanje kataloga slika za takmičenja sa poznatom fotografkinjom Aleksandrom Bogičević u Srbiji.

Prije odlaska Ana Marija će 4. jula učestvovati na proslavi Dana nezavisnosti SAD-a i na Japanskom kulturnom festivalu u Californiji. Californija je "rodno mjesto" Miss International, a tu je i najveća japanska zajednica u Americi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: