Moda i ljepota
0

Amy Winehouse nastupa na London Fashion Weeku?

Sarajevo-x.com
Špekuliše se da bi popularna britanska soul pjevačica Amy Winhouse mogla nositi modele modnog dizajnera Juliana McDonalda na London Fashion Weeku.

McDonald želi da upravo pjevačica Winehouse napravi svoj prvi modni nastup na godišnjem londonskom modnom događaju koji se treba održati u septembru ove godine.

Časopis Daily Star objavljuje da je dizajner za problematičnu zvijezdu izjavio da posjeduje fantastičan stil, nevjerovatan talenat i da je jedinstvena.

Jedan od modnih insajdera se, međutim, nije složio sa njegovom ocjenom rekavši da svaki put kad se pojavi u medijima, ona izgleda grozno. Dodao je da se Amy Winehouse uvijek “skita” ulicama u poderanoj odjeći i da izgleda kao da je nabacala stvari na sebe, a ne kao da je pažljivo osmišljavala odjeću za izlazak.

“Nastoji se odijevati u stilu pedesetih godina, a kad ne uloži nikakav trud, ona izgleda očajno”, izjavio je ovaj modni znalac.

Naomi Cambell i Paris Hilton ubrajaju se u slavne ličnosti koje su ranije nosile najbolje haljine u McDonaldovoj kolekciji.

Victoria Beckham je dizajneru Robertu Cavalliju ranije preporučila kako bi upravo pjevačica Winehouse trebala nositi modele njegove kolekcije.