Pokazala kako izgleda
3

Američka manekenka odlučila izvaditi filere i vratiti se svom prijašnjem izgledu

L. R.
Blac Chyna (Foto: Instagram)
Blac Chyna (Foto: Instagram)
Američki model Blac Chyna nedavno je započela proces skidanja filera i smanjivanje stražnjice i grudi kako bi se vratila svom prijašnjem izgledu.

Blac Chyna podijelila je više videa na svom Instagram profilu ranije ovog mjeseca, u kojima je pokazala kako izgleda sada. Također je rekla da žali što se ikada odlučila za promjenom, ali da je to radila samo zato što su drugi radili.

"Samo želim da sve dame znaju da ne dobivaju injekcije silikona, jer se možete razboljeti, možete umrijeti, imati komplikacije i sve te druge lude stvari", rekla je Chyna ističući da je imala samo 19 godina kada je počela s ovim kozmetičkim zahvatima.

Iako su joj mnogi pisali da će proces uklanjanja filera i botoksa biti bolan, ona nije odustala od svoje odluke da ih se riješi. Rekla je da nije zabrinuta zbog mogućnosti da boli i da je već umorna od toga kako treba izgledati.

Ova tridesetčetverogodišnja manekenka koja je postala i reality zvijezda pored fizičke promjene odlučila je promijeniti i svoje ponašanje tako što je odlučila deaktivirati svoj profil na sajtu OnlyFans zbog dobrobiti svoje dvoje djece KIng Caira i Dream.