Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Ella , plagijat jeste van standarda umjetnički okvira . Prvo primjeti se da je orginalnost na zadnjem mjestu, jer su očite fotografije koje su ti bile "inspiracija". Nažalost sve je viralno i "vani" to sigurno ne prolazi. Možda na kliks-u a vidi se da ti je i to mjerilo. Drugo ovakve cekere sigurno možeš na pijaci po 5 KM čak i , a ljudi koji stoje iza toga sigurno nisu dio kulturne i akademske umjetnosti. Sa RAZLOGOM !!!
Jesam li ja umjetnik kad nosim ove vreće od binga 😂😂
SANJAM SINOĆ OPET BIVŠU, GOVORI MI DA ME NE VOLI I SMIJE SE, KO CE MI RAZASTRIJETI GRAH I PROTUMAČITI!!!!!!!! DZE STE VIDOVNJACI?!!!!!!!!
kreativno..... svidja mi se 😍
@Mindara MINDARA ĆUNDARA!!!!! IZVINI MORO SAM!!!!!!
@MajKinSincina hahaha ma hajd to al kakvi su ovo minusi ccc