Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno....
Kao prvo, nije Indijka nego Pakistanka koja živi u Indiji. Kao drugo, polili su je njeni jer nije htela da nosi hidzab, ali to ovde nije pomenuto jer su klix "novinari" ovaj članak preveli sa nekog "liberalnog" Američkog portala koji ne sme da pomene Islam u negativnom kontekstu jer ne želi da razljuti svoje finansijere.
smrtne kazne pociniocima, pa se to vise ne bi radilo... jer su u pitanju kukavice
Jadna djevojka ...
Napadi kiselinom su česti kod muslimana u Pakistanu, Bangladešu i Indiji. Jadne žene. Usprotive se ugovorenom braku i dobiju kaznu od stoke
@Ronex u indiji ima muslimana
Pa nisu samo muslimani u tim zemljama,,,,,,procitaj sta prije nego bilo sta napises.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
iživljavanje zapadnog licemjerja...
Ma ja, zapad je licemjeran zato što ne pomaže svima u nevolji, a mi ostali smo neutralni jer komentarišemo sa istim žarom za sve žrtve, al eto ne možemo dić guzicu s kauča da nešto i uradimo po tom pitanju.
@Hipoteza mislio sam samo na konkretno..ovoj jadnoj djevojci je dosta jada u životu sumnjam da ona želi da se pokazuje beš ovako...ali prokleti novac i prokleti bogataši od tuđeg jada prave se bi profit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..ovo neka mućka 😂😂😂😂😂😂
na slici nema lijevo oko a na videu desno???!
wtf???
prednja kamera, ogledalo efekat