Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su materijali korišteni za izradu nakita? Malo je smiješno dati lovu na promociju, prostor, reklamu a nakit praviti od materijala koji ostavlja zeleni trag na koži ...
Nakit inspirisan arhitekturom. Odlicna ideja! O svemu drugom odlucuje umjetnik. Bravo!
Rijec "Arhitektura" moze imati neke veze sa ovime, ali u smislu arhitektura mjesta, nakita, informacija itd..... ali arhitektonski nakit, nema veze sa ovim tipom izrade nakita! Cak sta vise, malo i poglup naziv za nesto sto je dizajnirano i osmisljeno kao nakit za covjeka a ne arhitekturu!
Sa lingvisticke tacke gledista, vjerovatno si u pravu. Nakit i arhitektura, bilo bi ispravno.
pozdravljam sve sto se u MO oslanja na tradiciju stariju od zadnjih 22 godine, ali ne pozdravljam upotrebu naziva arhitektura u oblastima van pravog znacenja tog pojma. to bi bilo isto kao kada bi neko nazvao literarni rad: pravna pjesma sa motivima cvijeca, ili doktorski cevap sa okusom bosiljka. zna se sta je arhitektura, arhitektonski i sl, i smatram da se ovakvom upotrebom omalovazava taj pojam
ovo je jako ljepo. vure samo naprijed
VODIČ ZA POČETNIKE: Na koment sekciji ovog portala vodi se psihološki rat Agresori su “Osa Zla”, SultanBego-mige83-BosnjackiPREPOROD Odbrana su “Savez Svjetlosti”, Norid-DrKingSchultz-AQOmega Postoje i kvislinzi Ose Zla a to su BosnauAmanetu i CrniB0mbarder koji koriste skripte za nabijanje lajkova. Ove skripte Sultan i mige koriste umjereno, a Savez Svjetlosti nikako. Kad vidite zle sile u top komentaru, znajte da je to skripta a ne odraz javnog mišljenja.