Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBO VAS OTAC
ŠTA STE SE VIŠE STALI PREPIRATI ZA IRNU, FINE CURA NEMAM RIJEČI, A JA ZA MIS SVIJETA NARAVNO BILO JE ŠTELE ALI NE MOŽEŠ TI NIKOME STATI UKRAJ PA I ŽIRIJU SVE NOVAC RADI I MOLIM VAS NEMOJ TE SE VIŠE VRIJEĐATI NI ZA MIS SVIJETA NI ZA MIS BIH IRNA SUPER CURA
Ma sta da kazem od ove nase Irne se nije nista bolje se nije ni moglo ocekivati,a sto se tice Miss ,moze proci iako ima zarazan osmjeh
ma ruzna je ta balinjkura.... bez zezancije.
Ma ne zavaravajte se ljudi. Kakva Irna Smaka? Ma naši nikad nisu znali izabrati djevojku za takve manifestacije. Prvo je naša "lijepa" Irna trebala otići zubaru i ispraviti zube isto kao i ona prije Daniele Vinš!
komentar
Svejedno je najljepsa Minka
Sve pohvale za Irnu Smaka, u svakom slucaju mnogo je ljepsa od Danijele Vins.Osim Ane Mirjane Racanovic,ona je nasa najljepsa misica.
izbor za miss je glupa zabava za debele domaćice. samo je eurovizija gluplja. i opet ovi glupi komentari bosanke su najljepše. e dašta su!! za potegnut u šljiviku
miss je dobra ko dobar dan a ostalih 20 "najljepših" mi ne pašu nikako bilo je boljih koje su ispale a naravno među njima je na žalost bila Irma. Joj volim žene ali bilo je takvih misica da ih ja ne bi ni laserom diro mame mi moje:)
Missica je najbolja u zadnjih 100 godina
Pa gdje si ti Lady bona :) Ma imo sam nekih problema s'internetom al sada je sve OK..Eto javi mi se na mail [email protected] ili [email protected] ili navrati nekad na www.flyer.co.ba tu sam chitav dan od 05:00 do 17:00 sati na onom ShoutBox-u a nick mi je smokemachine..heheheheh,,joj shto se ja napricha,,eto seko tako pa se chujemo,navrati da se malo istrachamo :)
Totalno lose organizovan izbor.Nikad nije bilo dosadnije.Irkinja je lijepa i zasluzeno nosi titulu najljepse.Nasi su se potrudili da prenos bude a komentator je katastrofalan.Sve bi to bolje uradio nas SENAD HADZIFEJZOVIC..Irna je dala sve od sebe i zelim joj sretan povratak kuci.
tuba legendo trazim te danima :)
NO COMENT