Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadmasili ste sami sebe ovim tekstom. Bravo.
Kako mrzim ove clanke, ali moram da ih procitam da se nasmijem... J E B O VAM JA SVE EVO KO SVE MOZE BITI \"NAUCNIK\" !!!!!! I OVAKVI ONDA KAZU DA SU GEJEVI NORMALNI, NEMAJU ONI POJMA.
Ovaj članak ide na moju listu \"najgluplju članci koje sam pročitala na klixu\". Možda je nekad pošaljem redakciji, pa onda objave članak pod imenom \"najgluplji članci koje smo dosad objavili\" :D
nije cool biti cool....
Samo nek je objektivno.
Mozete vi pricati sta hocete,ali ljepota se nalazi u ocima onog koji gleda.
sta ima meni naucnik govoriti jesam li ja cool il ne ,? kad ja sama znam da sam ja COOL xd
a jel ovaj na slici onaj sto je jahao atomsku bombu na kometi....Armagedon-cini mi se?
ja sam kul jer ga stalno primam........
studija je pod otklonom. uzorak samo americki. ovo je cool osoba po americki standardima. mislim da bi u evropi rezultati bili bitno drugaciji.
Ispivitivali 350 americkih r.e.t.a.r.d.a. Prvo im izmjerilte IQ pa onda ostalo. Cool je osoba koja \" ne j.e.b.e zivu silu\". Amerika generalno ima poremecen sistem vrijednosti.
Ljudi koji misle da je Zika cool treba preko koljena i po guzi!!!!
znači kod amerikanaca glavne cool osobine su: nova, novac i samo novac. Jer kad imaš pare i svima sve plaćaš onda si pravo cool, tad si i zgodan i sexi i privlačan itd. Samo se ta epidemija odavno proširila i u naše krajeve :)))
Molim naučnike sa sa Univerziteta Rochester da se kane ćorava posla i da se ozbiljno počnu baviti naukom! Hvala.
ja nisam cool.....
cool je onaj koji je spreman istog trena poginuti ako je upravu i da neda na sebe , da neda lazima i nepravdi mjesta preko svoje pravde i istine naravno mora biti uredan tip skroz i onda takav postaje cool to su faconje i m.u.d.o.nj.e a ne biti cool samo sto si lijep i uspjesan i sta ti ja znam.
Za ovog sto me citira, neka si mi ti \"cool\". Nego, nisam nista imao protiv homoseksualaca dok nisu poceli praviti proteste, parade i siriti propagandu, od tada ih uopste ne podnosim. Zato, neka se u kucama svojim ljube ili ako ovako nastave sve ih treba kolektivno dobro istuci a ako to ne pomogne na smrt tuci g a m a d bolesnu !!