Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije Milan Bandić a ne Ivan
Promijenio ime, nije u skladu sa novih hravtskim svjetonadzorima !
Ja zivim u Tz a pojma nemam da je ovaj zoo postoji na ovom nivou, kontam koja koza ovca i to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jes dobro ovom lavu, ima uvijek da jede a sad i da jebbe
doso bandic da provjeri kaze znam ja kaki su ti bosanci on samo da pregleda sta i kako se to pravi i rasarafi pa opet sastavi i ima viska djelova,pa se prepo da i lava ne bi sta cackali.
Pvo ovo: "U proteklom periodu na edukaciji u Zoološkom vrtu u Zagrebu boravio je timaritelj iz Tuzle koji je zahvaljujući usvojenim vještinama došao do tog nivoa da u noćnim smjenama doslovno spava s Tumom u nastanbi. " ZNAČI, TIMARITELJ NIJE OŽENJEN. :)
A dosadile mu koze
yebes lavove, nego sto su ukinuti komentari na clanak o Dzejli Glavovic?
Povrachachu!!!
Bingo plate radnicima po 500 KM nije vise a ove pijavice ce crpit dok ne prodaju opet zapadnim agenturama,Tus propao,Drvopromet i hejbet ovih kako ih zovu centara pijavickih i Todoric je propao.
Jesu li ga azdržali u njemu ? Dobro nije i on tražio azil u BIH !
Lav vas samo posmatra
radi ovakvih prikaza kao ova dvojica koji se nemilosrdno bogate na račun svih ostalih živimo u tami i u nadi za eu radnim dozvolama.
Ovo nije ZOO vrt, nego mučilište za životinje, a mi da smo normalna država vlasti bi takvo mučilište davno zapečatili.
nisam znala da je bingo uložio novac u zoo vrt. svaka čast!
Ovako treba prijateljski ,a ne jedan drugom oci vadit,I'll ko stbi palit zive ljude,svaka cast,dad kad bi name I beograd dao jednog tigra I zirafu to bi bill stvarno jaranski
A kako bi tek ovaj zoo vrt bio popunjen lad bi ove pojedone politicate ubacili tamo.Lakzaski vepar bi posebna atrakcija bio
Je li Ivan ili Milan ili neko treći?
Jebote pa dokle ovo ide. Gradonačelnik Zagreba posjetio zološki vrt ccccc. Pa j.bo majku pa nas stvarno neko j.be u zdrav mozak. Svijet nema hljeba da jede ono s lavovima 😂😂😂😂😂😂😂😂😊😂😊😊