lifestyle
29

Manekenka Chrissy Teigen zna kako uživati u hrani: Ne interesuju me nikakve dijete

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Novi trendovi u prehrani koji podrazumijevaju brojne restrikcije i odricanje od različitih namirnica izgleda ne zanimaju manekenku Chrissy Teigen, koja samo želi uživati u kuhanju i u ukusnoj i dobroj hrani.

"Cravings", kuharica s receptima Chrissy Teigen izašla je prije nekoliko mjeseci i već je pravi hit, a manekenka je dosta puta nastupala u TV programima kako bi je promovisala.

U razgovoru za medije i na upit novinara da li će u narednom periodu napraviti neku kuharicu sa dijetnim receptima, kazala je kako to ne dolazi u obzir, budući da ljudima želi ponuditi ukusne recepte koji će im omogućiti da uživaju u hrani bez ikakvih restrikcija.

"Ne želim ljudima ponuditi ništa što ima veze sa dijetom. Ne vjerujem u uskraćivanje određenih vrsta hrane, svom tijelu želim pružiti šta želi, a istovremeno ostati zdrava", napisala je Teigen.

U samom uvodu njene kuharice stoji:

"Ukoliko očekujete model pun dijetnih recepata koji će vam pomoći da dođete do savršenog tijela za ljeto, ovdje ćete se iznenaditi. Stvar je u tome što ja ne želim biti jedna od onih izgladnjelih manekenki koja živi samo na salati, niti jedna od onih koje govore kako 'ne smiju jesti to i to'. Želim uživati u hrani."

Teigen je u braku sa muzičarom Johnom Legendom, a vjenčali su se 2013. godine u Italiji. Upoznali su se na snimanju videa za pjesmu "Stereo", a zaručili 2011. godine, nakon četiri godine zabavljanja. Pjesmu "All of me" John Legend je napisao za nju, a lijepa manekenka se pojavila i u videu za pjesmu.