Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je normalno,tako saznas vise informacija koje mozes upotrijebiti u svakodnevnom zivotu da bi ga zivio kvalitetnije, zdravije i mudrije. Naravno ,bitno je koju vrstu knjiga citas. Ako citas lazirane istorije i mitomanske price, e onda ce ti se zivot skratiti, proporcionalno kolicini mitomanskog stiva.
Otkud ti taj osjecaj ?
Sad kad te vide ljudi da citas knjigu u javnosti,gledaju te i smiju ti se,kazu sta ovaj glumi ko on nesto pametan,hebem ti vrijednosti.
Kad usfali koja godinica, ono, sto bi se reklo prije ahireta, vracam se citanju Jezeve kucice.
Citanje tudje lafine nikom nista nije produzilo.
Hmmm, živjeli moji dedo i nana po 90 godina, bili nepismeni, samim tim nisu koristili knjige, otac mi je bio intelektualac čitao čovjek sve ali umro sa 60 god. pa sad ne znam šta reći onako prosto.
Pa sam tekst govori da su najviše čitale žene sa visokim primanjima. A pretpostavičemo i bez djece tako da ima svo vrijeme ovog svijeta.
Jos jedno istrazivanje koje je pogresno koncipirano. Pravi zakljucak bi trebao biti, oni koji su obrazovaniji imaju vise novca i lagodniji zivot od fizikanera te time duze i zive. Prema ovome npr. rudar treba samo citati knjige i produzice svoj zivot? Budalastina.
ja al rinaku moju
ja samo procitao islamsku deklaraciju od rahmetli alije, lijepo mi je, dobro stivo bas
@hahajko990 Sad si spremna za SDA stranke i jedno dobro radno mjesto, tipa u BH Telecomu?
@hahajko990 Bravo, ja sam za to da smo ovdje afirmativni i da naucimo pohvalit ovakve stvari. Bravo, bravo. Eto komplimenata ... sad samo tako nastavi ... procitaj jos nesto
Pozitivna navlakuša nebil narod malo počeo čitat
gluposti...moja kona ima 100 god a nit zna citati nit pisati, kao i vecina stogodisnjaka
@ČičineBrčine prekucala
Zaključak, pusti klix i knjigu u šake.
Dobijes na mostu - izgubid na cupriii
@BH_Faraon... lol... Dobijes na mostu - izgubis na cupriji. Jer, ako i pozivis duze, to je proslo u citanju. ... i citanje komentara na Klix-u se ne pika: to je kontraproduktivno.
Već vidim na UKCS dodjes sa dijagnozom tumora na mozgu, oni ti uvale komplet Dostojevski i Tolstoj
@sinteza Direkturica ti dadne knjizicu pod naslovom- Do podne vako, popodne nako!
OCD me zeza, ako ima neko rjesenje. Mogu i tablete naravno uz odobrenje doktora. Samo me cisto zanima jel ima izlaz. 😁
Ali ne zato što čitaju knjige, nego zato što su inteligentniji i zdravijih gena a zbog toga čitaju knjige