Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neoroni macaka su glumili da ih je manje.
Pa ne vole ljudi macke zbog pametj, nego jer je čišća od psa, ne smrdi, ne moras da je kupas, ne morascda je sisas (samo cesljati kad im opada dlaka), ne moras je izvoditi da pisa i sere (sama ode i vrati se), umiljata i ne jede mnogo :)
@sanjo87Kako ne moras kupati macku..
@zastoklixe ima cijela debata na internetu jrl treba ili ne. Ja sam sklon onoj da macka sama odrzava higijenu, ako se bas izprlja vani onda je dovoljno prebrisati vlaznom krpom
Super istrazivanje.Svaka cast za isto
Ama vi niste normalni...pa pogledajte cemu sve mozete nauciti psa sto direktno koristi ljudskom rodu, gdje su sve psi nezamjenjivi....kakve macke i *urac
Jasta su
Koga briga? Ni jedni, ni drugi neće završiti fakultet, osnovati firmu, napisati knjigu, otkriti nešto novo... Služe većinom za zadovoljavanje lične sujete ljudi, popunjavanje vremena i liječenje kompleksa.
Aahahahahha čuj lična ! Eto zadovoljit će ne ličnu sujetu.Pošto vidim da si vjerovatno fakultet završio i otkrio nešto novo objasni kao zadovoljavaju sujetu i liječe komplekse.? Meni ništa od toga nisu zadovoljili a baš sam sujetan?
@M4NIJ4K Šta je smiješno kod "lična"? Možeš zadovoljavati ličnu ili tuđu sujetu, zavisi kakva si lčnost. Objasni potrebu držanja životinje, npr. mačke, psa, ptice, naročito u stanu? Nemoj mi pričati da se tako djeca uče odgovornosti, jer su mnogi vlasnici neodgovorni prema životinjama, a i bez kućnih ljubimaca to može naučiti, ako se s djecom redovno radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa imaju veću glavu, zar je to neka pamet?
ja sam skontao ovceeeee su najpametnije sto glasaju stalno za iste retarde BOSNO moja .....hvala Vam sto se te istjerali u svog stada u DOJCHLAND...DEUTSCHLAND...
Imam macu kojoj je glavna igračka Abakus ....bolja je i od mene :-)))
PAS...možeš ga naružiti...ne dati mu jelo na vrijeme...itd. ali uvijek će se odazvati kad ga zovneš, ponizno.... ...MAČKA...ako nije po njenom....ode drugom...prokleta životinja...
@zasarajevo ...nazovi me zaostalim...ali, držati životinju u kući, osim ribica, je totalna glupost....😉
@gdjica_zlica ...e, to je ono što mrzim kod mačaka...dok su psi, poštenjačine 😉
cuko te nece ni pogledati ako ga ne hranis, ili ce ti se samo pokusati umilkiti da ga nahranis, ako vidi nema nista pomnozi te cuko sa nulom.
cuko te nece ni pogledati ako ga ne hranis, ili ce ti se samo pokusati umilkiti da ga nahranis, ako vidi nema nista pomnozi te cuko sa nulom.
Macka sazvace misa, pa se izlize od glave do pete...i onda degeni spominju kako je macka cista, jos da je i kupat ne treba. Pesinjaci. Cuko ne folira, ako je prljav prljav je, sta se ima lizat.
glup si, pojma nemas kakve enzime macka ima u pljuvacki jer da nema ako je mis prljav kao sto jeste zarazila bi se konjino glupa, a drugo jezik joj je kao cetka.
Koje enzime ima, seljacino neskolovana?
koja glupost, naravno da mora biti pametniji kad u dresuru ulozite pola zivota i svog novca xD. Mackama to i ne treba
Za nas u Bosni su i cuke i mace dr.mr.😂
Ne znam zasto bi kolicina neurona imala odraz na inteligenciju - papagaj recimo, koji ima mozak velicine svega nekoliko milimetara i pripada poptuno drugom rodu - pticama, ima takvu inteligenciju da moze da imitira ljudski govor - u nekim slucajevima cak i razgovaraju sa ljudima, dok majmuni, imaju skoro istu konstituciju kao i ljudi, kranijalnu strukturu skeleta, slican vilicni sklop, a ne moze da izusti niti jednu jedinu rijec.
Nidje veze, pa svako zna da su cuke pametnije, mozes ih dresirati itd, sto kod maca je malo teze, to i nas obicni seljak zna, a " naucnicima " je trabalo da broje vijuge hajvanima da bi nesto dokazali,... fatajte se lopate , snjeg je :)
Mozes ih dresirati itd jaoo argumenta Mozes i medvjede dresirati, jesul oni sad najpametnije zivotinje?
@Samir Babic jarane, ovdje se porede psi i macke, demantuj ako imas sta na ovu temu, mani se medjeda :) ps .ja licno vise volim macke, a argument je sto su cistije itd :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)