Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ispuni 40 zelja
žik ba zlatne ribici jes se napuhala..ima se može se
Jel ovo ona od Izeta Fazlinovica zlatna ribica što ispunjava želje ako jeste onda imam tri želje;1.Da mi jedna gologuza uleti u sobu može bilo kakva samo nek je žensko 2 Da imam kakav takav crni štek jer ga nemam i nikad ga nisam imao i pod 3 i NAJVAŽNIJE Da SDA (BAKIR) Ako Bog da izgubi izbore 2022 godine.
ovo z os zlatnog nije vidjelo
E svasta
Ko bi rekao da zlaćane ribice znaju napraviti toliko problema. 😲
Mmmm kakve li su na gradelama... dida mi je nekad iz peskarnice doni' vake slicne, lipo smo gustali
Unistavanje ekosistema je stavljanje riba u ogranicen prostor ako ocigledno nisu napravljene za to
Nedaleko od Bihaca je bilo jezero puno zlatnih ribica. 1992. Jedna porodica je morala napustiti dom, a 4 ribice su bacili u jezero... Nako rata nasli su jezero puno zlatnih ribica....
U naselju Jezero kod Cazin Srbljana.....
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
Haha, ako je u "jednom od potoka" pronadjeno 50 000 riba !!!!, ne znam o cemu pricaju i cemu se nadaju? Da ce ih pohvatati? Haha
ja ovdje ne vidim problem. samo zagrij tavu, ohladi vino i eto me!
BAKIR SAKUPLJA SVE ŠTO JE ZLATO
Jezera i bare su im ustvari prirodna staništa, idealno oko 10°C, tako da je normalno da se brže i bolje osjećaju nego u akvarijumima gdje je temperatura uglavnom približna sobnoj temperaturi.
e kad je tako, kad si takva, idi nek te drugi hvata. ja nisam covjek od jedne zelje pustit cu te iz inata
Pitam se jesu li to one sto jednu zelju ispune ili su one sa 3 zelje