Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što više upoznajem ljude, psi su mi sve draži!
Pas ispred kuce ok ali u stanu od 60m2 i to onaj neki od 40+ kg nikad mi nece biti jasno.
Ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude
pa single neudate zene, bez djece
macak 4 godine vec tu, a zivi napolju
voda psa na onom povodcu, stane pored njega, on se pokenja, ona ga gleda kako kenja, onda s njim u stan, Kataastrofa
Bio kod komsije ima "kera" cuku ili malo da uljepsamo kucnog ljubimca dlaka je milion.... odvratno i pesinasto....
Ja imam Shi-tcua vec 5 godina i kod mene ima samo mojih dlaka kose. Tako da ima vrsta kojima dlaka nikada ne opada. #volim cuke#
A što su se upalili ovi što ne žele životinje u kući! Ima barem 10 komentara na tu temu. Pa nemojte brate drzati zivotinje u kuci, ko vas tjera. Nama koji smo imali ili imamo pse, mačke, ptice, ribe itd... u kući nećete promijeniti mišljenje jer mi imamo svoje iskustvo koje potvrdjuje sve što je napisano u članku.
Ja lično nemam kućne ljubimce ali poštujem svakoga ko ima ali da se adekvatno brine za životinju... Meni je suludo imati psa od 30-40kg u 50m2 prvo taj pas treba kilometre dnevno i mala šetnja za njega nije ništa... Ili jos gore držati haskija u stanu on jednostavno ne pripada ovoj klimi podneblju s kamoli stanu svaki dan u stanu je za tu životinju zlostavljanje ma koliko on bio lijep...
Ja imo imo tri psa i dvije mačke. Pet pokušaja u 8 godina. Još gore, još depresivniji. Nikom ne trebaju narciosoidni kućni ljubimci. Osim ako i sami niste nesigurni narcisi, naravno... Život je pretežak i presložen da bi ga nakav cuko ili maca olakšali.
Trolaj, trolaj...
Ma ovdje sam i poozbiljan, a i volim životnije, i to... Samo ne bih nikad držao životinju zbog sebe, nego zbog nje. Njoj ljubav, meni utjeha... A članak nekako ide u obrnutom pravcu. 'Ljubimac' je tu da meni bude dobro, a njega ko šiša... To mi nije u redu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljačine vole jedino cuku u avliji . Primitivci
Nedopustivo je i neljudski,dijeliti isti životni prostor sa životinjama.
zivotinji nije mjesto u kuci
i karaninac je životinja
Stan je za insana,štala je za hajvana.
Fake news! ☝️😎