Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar hahaha čuj umalo ebo on sebe pa što se nije vratio
To ...umalo se vratio ... se ne broji jarane da ga toliko volis ne bi ga ostavio samog i ne bi postavio ovo da pokupis par lajkova ... nabavi jos jednu macku bar da nije sam jer je sam i kad si kod kuce
Ja svoje tarantule nosim svugdje, kad moram izaći, pustim ih iz terarija da šetaju po sobi, i ne zaključavam vrata od apartmana..
Zabi si ih u dupe, da ih ja nađem negdje ostala bi ti samo mrlja crna od njih!!!
Macke gledaju interes samo za razliku od pasa, mjauce cim nema svu paznju
Koji to idiot ode na odmor i ostavi životinju kući, još pri tome 10 min nakon što je otišao provjerava kamere, koji su to debili
Pa ne može ga povesti, a angažovao je nekoga ko će ga obilaziti.
Zato si trebao odgojiti mačka da se jednako snalazi i van kuće.Nije mačka za svaku budalu.One ne podnose ograničenja i moraju imati kretanje i van kuće.
Eto nijedna macka nikad nije mjaukala.
Koji bolesnici😱
govno razmaženo, vidio bi on da mora jesti truhlog pacova da preživi