Pravi mali raj
53

U Hrvatskoj na psećim plažama ljubimci imaju priliku jesti sladoled i piti pivo

L. R.
Pseća plaža u Puli (Foto: Pixsell: Saša Miljević)
Pseća plaža u Puli (Foto: Pixsell: Saša Miljević)
Ukoliko imate pse kao kućne ljubimce i želite ih povesti na more, pojedine plaže u Hrvatskoj mogle bi biti pravi mali raj za vaše četveronožne ljubimce.

Naime, neke plaže u Hrvatskoj osim što su namijenjene psima i njihovim vlasnicima, imaju mogućnost da ovi ljubimci uživaju u raznim okusima sladoleda i piva, ali i drugih slastica, koje su napravljenje prema sastojcima koje smiju jesti.

Riječ je o psećim plažama Hidrobaza u Puli i Podvorska koja se nalazi u Crikvenici. Pseći beach bar u Puli nedavno je otvoren, a već je okupio brojne vlasnike ljubimaca iz regije, ali i Evrope.

Na crikveničkoj plaži pseći bar postoji već nekoliko sezona. Kako vlasnik bara kaže za RTL Direkt, psi imaju priliku popiti pivo na bazi goveđe ili pileće supe koje košta pet eura.

Uposlenici navode da imaju i sladolede napravljene od banane i šumskog voća s kozijim mlijekom i zobenim pahuljicama koji koštaju 2,5 eura, a navode da im se svi okusi jednako dobro prodaju.

No, ovo nisu jedine pseće plaže, Postoji još niz takozvanih dog friendly plaža kao što su plaže Premantura u kampu Stupice, koji se nalazi na poluotoku Kamenjak u Istri, Vela plaža Baška na Krku, Monty’s plaža na Artiću na Rabu i druge.