Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno je pogrešno reći da su psi odani. Pas zavoli čovjeka i ta ljubav kod njega ne prolazi. Čovjek je prevrtljive naravi i ne
Moj mali prijatelj je bio u sličnom stanju, bez dlake, izgladnio. Danas je predivni, predobri moj najbolji prijatelj. Zahvalan i odan.
Da ima vise ljubavi na ovoj divnoj planeti i zivot bi bio puno ljepsi. Nazalost mrznja i zlo su uvjek u prednosti, posebno u zemljama poput Bosne gdje se zakoni ne sprovode pa da se bar tako zastite ugrozeni. U drzavi gdje je se ne vodi briga o djeci i bolesnima, kako onda ocekivati empatiju prema zivotinjama.
@ gooUser1584556468.....Da li si ti ikada cuo o odrzavanju higijene psa, mace, hrcka....papagaja. To se radi apsolutno isto kao i kod covjeka, jer, pogresno je razmisljanje da su to nasi kucni ljubimci.....neeee, oni kada odlucimo da ih udomimo, uzmemo postaju nasi clanovi porodice. Na zalost, ti ocigledno spadas u....bjezi od osobe koja ne voli zivotinje i djecu. Vjeruj, ti si na gubitku.
Što više vidim koliko zivotinje pogotovo psi pate, shvatam koliko su monstrumi ljudi.
Koliko god se trudili, meni necete oktroisqti misljenje da je normalno i pozeljno da zivotinja zivi sa mnom. Izvedete cuku van,a on: njusi i lize sve ono gdje je drugi cuku uradio posao. Takodjer ostale lzlucevine, te onda dodjete kzci i vas lize po faci. Ko voli nek izvolj, ja ne
:(
ljubav lijeci sve
Ko ovo moze mrzit ? Paaaaa.. samo neljudi. Eto ko
Bil neko Majkićku udomio da poslije vidimo rezultat?
Jedina iskrena ljubav
Koliko samo ovakvih dušica imamo na sarajevskim ulicama...tuga jedna šta sam sve vidio. Te životinje su uzgojene da žive sa ljudima, a ne na ulici. Nisu to vukovi, koliko god ih naša stoka poistovjećivala s njima. Sevap vam je ogroman napraviti im sklonište, toplo i suho mjesto za spavanje, naravno nahraniti, pa i udomiti.
Nemam ništa protiv pasa. Volim pse! Ali, brate ovi vlasnici i ljubitelji pasa su veoma netolerantni u diskusiji. Čak i bezobrazni! Uglavnom razmažena dječica imućnijih roditelja. Vaspitali ih tv kanali o psima i lopovski DogsTrust.
ElenaZivkoviccc.....Nacionalisti mrze životinje??? Ovo ti je jedan od poznatih bisera. Pa jadna nebila, Hitler je volio životinje i imao njemačkog ovčara sa kojim je bio nerazdvojan i često se slikao. hoćeš da ti dalje nabrajam?
ElenaZivkovic... Čuj stara, svakako da svako voli svoj hoby. Ali, ti drugi hobisti nisu nametljivi i ne prave od svog hobija religiju. Nemaju plaćeničke nevladine udruge koje hodaju po školama i djeci ispiru mozak sa cukama i naredbama da moraju udomiti ili kupiti. Ne ugrožavaju druge lavežima i kontaminacijom parkova psećim izmetom. A vide da se u tim parkovima igraju djeca. Vi ste sebični teroristi.
Procitam naslov, vidim sliku reko kakvu sad pašnju hoće Dušanka Majkić