Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav si prema zivotinjama, takav i i sal ljudima. S obzirom da nam pola drzave šuta nogama mace i puca u cuke, to vam sve govori kakvi smo ljudi. Ni blizu Evrope i civilizacije ili ljudskosti.
100% u pravu..👍
Bravoo
Bravo za vatrogasce. Da li je neko odveo psa veterinaru i da li je udomljen. Ako neko zna gdje se pas nalazi i da nije odveden veterinaru, neka ovdje da info. Hvala...
Kako ljep osjecaj, kad procitas nesto ovako, neki kamen padne sa srca
Bravo vatrogasci! ❤️
Bravo ljudi.
Sada kada su ga spasili neka ga i usvoje i brinu se o njemu, da ne bi opet srao, zapisavo , gladovo lajo jer je gladan, jer bi mogo opet biti dezorijentiran i ponovo upasti u Miljacku i eto Budzetu opet bezpotrebnog troska.
Cuj psic...Ovaj je ko magare.
Bravo vatrogasci, humanost na1.mjestu - свака вам се дала...
Moje najljepse zelje za ljude koji su ga spasili. Ja volim zivotinje, a i ljude koji su dobri ljudi
👏👏👏👏👏👏
👏👏👏
Kakav psic? To je dzukela :) I de bolan malo pregledajte te clanke prije nego ih objavite. Sta je to "vlasnicki pas" ?
Svaka cast momcima i malo starijim momcima sa Vratnika.
Kako je ovo Fahru promaklo.....
Bravo dobri ljudi
👏👏👍👍👍
Svaka čast momcima vatrogascima. A pas ima ofrlicu, crni labrador i vrlo moguće da je imao vlasnika. Da je čipovan kako treba, našlo bi se kako je završio u Miljacki. Još jednom, bravo momci!