Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za macke je Poslanik s.a.w.s., je rekao da su one od onih koje nas posjecuju i da ih netrebamo tjerati sa kucnog praga. One su umiljate i serijatski ciste sto je najvazniji uslov da se ocuva zdravlje tako da nema serijatske zapreke za njih. Poslanik Muhammed, sallAllahu alejhi we sellem, u nekoliko poslaničkih hadisa jamči da su mačke čiste i da ne prenose zarazu, te ih naziva kućnim tumaralom. Vodu iz koje je mačka pila koristio je za abdest, smatrajući da je čista.
Ti ni bibliju nikad procito nisi jarane. A o islamu znas jos manje. Ulaziti u dijalog sa osobom koja nije izucila materiju koju kritikuje, ravno je raspravi sa magarcem koji reve.
Rodjena pod sretnom zvijezdom. Medena slatkica, kao kakva predsjednica.
Jel bake potpiso covicev entitet imal kakije informacija odveli dol bakira da potpise dok njegovim ljudima sude za one respiratore pa ako bake potpise ovi ce bit nevini ako odbije onda mogu mu i zenu tu da uvuku jer imaju dokaze bake je u šaci zbog afera
Nauci se prvo pisat i pricat pa se javi. Cao!
Ko ima maslom i muda maže.
Firs cat 😄🐈👍
Zaboraviti će je nahraniti.
Ima li papagaja?
I uradite mi MMSE
Macka zivi boljim zivotom neg ja pas materr
Ne da mi klix da napisem samo "ok"
sutra nam javite kakve mu je boje goFno, kakve vi gluposti izbacujete nerealno