Zanimljivi prizori
20

Pogledajte jesenju igru pasa kroz objektiv britanskog fotografa

A. B.
Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda
Britanski fotograf Zoltan Attila Kecskes u pauziranju od fotografisanja svadbi i drugih događaja, voli objektivom zabilježiti i pse pogotovo u njihovoj međusobnoj igri. Takvo nešto je nedavno uradio te iskoristio i predivne jesenje boje koje su upotpunile prizore ovih najodanijih prijatelja.

Kecskes je kazao da mu je najdraže pse fotografisati kada nastupi jesen s obzirom na raznovrsni spektar boja koji posebno naglašava fotografiju i daje joj poseban pečat.

Tako je nedavno u okolini Eastbournea gdje i živi "uhvatio" objektivom nekoliko zanimljivih trenutaka jesenje igre pasa te nakon toga odabrao one najomiljenije.

"Parkovi, vrtovi i šume su predivne pozadine za fotografisanje. Vrijeme može biti malo problematično i ne ići nam na ruku i onda često moramo odgoditi fotografisanje, ali na kraju se sve to isplati kada pogledamo konačni rezultat. Volim upoznavati umiljate i znatiželjne pse i njihove vlasnike i zaista mi bude čast kada vidim koliko im se dopadne fotografija njih i njihovih četveronožnih prijatelja", kazao je Kecskes, piše Bored Panda.

U galeriji pogledajte fotografije na kojima su prikazane brojne rase pasa koje uživaju u prirodi igrajući se međusobno i istražujući okolinu.

psi